KARLEUŠI JE OPALA KOSA, VESNA JE UNIŠTILA NINA! Mira Kosovka OTKRIVA ŠOKANTNE ESTRADNE TAJNE!

Autor:

Zabava

29.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To između njih je bila fatalna ljubav, a nije ga pomenula ni u knjizi. To je Vesna Zmijanac. Mnogo ju je voleo, a na kraju je ostao veoma razočaran u nju

Foto: youtube.com/instagram
Mira Kosovka otkriva estradne tajne

Jedna je od najvećih zvezda osamdesetih i devedesetih godina Mirjana Petričević poznata kao Mira Kosovka (61) pamti mnoge priče iz života pevača o kojima nerado govori u javnosti. Ipak, odlučila je da za Srpski telegraf otkrije detalje iz prošlosti prerano preminulog legendarnog pevača Nina Rešića, kojeg je, kako kaže, gledala kao brata. Mira smatra da je Vesna Zmijanac u velikoj meri kriva za njegovu propast, te da ga je ona uništila.

- Nino je bio moj dobar drug, volela sam ga kao brata. Sad gledam njegovu ćerku Sandru u "Zadruzi" kako je otresita, pa kažem, bože dragi, da je imao makar nokat njene snage. On je voleo da bude u kući, da se sakrije od svih. Bio je osetljiv, a drpali su ga svi živi. Stalno je bežao kod mene. Samo kod mene je imao mir. Žalio mi se i plakao. Stalno kažem sebi, da sam ostala u Srbiji, možda bi Nino danas bio živ - priča pevačica za naš list, pa priznaje da je strašno ljuta na Vesnu Zmijanac, koja se loše ponela prema Ninu:

Sad gledam njegovu ćerku Sandru u "Zadruzi" kako je otresita! Bože dragi, da je imao makar nokat njene snage

- Sećam se koliko su se Nino i Vesna voleli. On je na kraju bio veoma razočaran u nju i prekinuo je vezu sa njom. Ona ga je uništila. To je bila fatalna ljubav, a nije ga pomenula ni u knjizi. To je Vesna Zmijanac. Imam mišljenje o njoj, ali ne želim da pričam. Ne želim da se provlačim sa njom. Nino je nju mnogo voleo. Dvoumio se da li da se pomiri sa njom. Bili smo u Crnoj Gori, ona je pevala u Budvi. Otišao je da vidi da li ima šanse da se pomire. Ujutru se vratio totalno razočaran. Tada je rekao: "Nikad više sa Vesnom".

 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

JK se šišala do glave kad joj je zbog blajhanja opalo pola kose

Pevačica je prokomentarisala i Jelenu Karleušu, kao najozloglašeniju članicu žirija "Zvezda Granda", koji je u poslednje vreme u centru pažnje zbog skandala.

- Gledam "Zvezde Granda" i ne sviđa mi se kako se Karleuša ponaša prema ljudima, kako preteruje i omalovažava ljude. Ko ti daje pravo? Kako bi njoj bilo da neko njenu decu tako? Ona je zaboravila kakva je bila nekada. Ja je znam kad je počinjala, kada je bila klinka, bila je sasvim OK dete. Imala je lepu plavu kosicu. Pokojna Divna mi se žalila, kaže, ona moja luda uzela blanš, pa sama izblajhala kosu i sve joj opalo, izgorela je celu kosu. I onda je pola kose opalo. Tada se ošišala skroz naćelavo. I dolazi Divna s posla i ima šta da vidi.

 

Kosovka se, pominjući Ninovu ćerku, koja je trenutno u rijalitiju, osvrnula na ponude koje je i sama dobijala za ovaj TV format.

- Mene svuda zovu, zvali su me i sada za "Zadrugu". Milica Mitrović se nekada družila sa mnom, volela je da dolazi kod mene. Bila je devojčurak. Zvala me je i u "Farmu". Ne postoje pare da uđem tamo. Zamislite da se ja kačim s ovim facama. Da me neko takav uvredi - zaključila je nekada veoma popularna pevačica.

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Proglasili su me muškarcem koji je promenio pol

Mira priznaje da je tokom njene dugogodišnje karijere bilo raznih priča koje su je pogađale.

- Proglasili su me muškarcem koji se operisao da bude žena. Kada sam tek počinjala. Zbog toga što imam specifičnu boju glasa. Te imam drvenu nogu jer ne nosim kratke suknje. Gledalac me je jednom kod Minimaksa uživo pitao da li sam bila muško, a ja podignem vrat i kažem: "Vidi mi vrat, kako su me lepo izoperisali". Posle me nikada nisu prozivali.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading