(FOTO) KRISTIJAN GOLUBOVIĆ MU ZABIBERIO: Sloba Radanović preterao, izbacio snimak, pa ga narod žestoko osudio, ŠTA OČEKIVATI OD NJEGA, FUJ!

Autor:

Zabava

28.06.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović ponovo je na meti negativnih komentara zbog snimka Kristijana Golubovića koji je podelio na društvenim mrežama.

Foto: ST/D. KADIĆ
Slobodan Radanović

Pevač Sloba Radanović našao se na meti podeljenih komentara zbog objavljene šale na Instagram profilu, koja mnogima nije bila smešna.

Naime, on je podelio snimak nasrtaja Kristijana Golubovića na Nenada Lazića, Necu Tiktokera, uz neprimeren komentar:

- Ja: 'Koliko imaš još serija na benču?', Lik na benču: 'Možda jednu, možda tri, a možda i više', Ja: ... - stoji napisano uz snimak u kom Kristijan isuviše grubo gura Necu iz prostorije dok on cvili, a potom toliko snažno udara vratima da se razbijeno staklo prosipa po Laziću.

Foto: instagram.com/slobaradanovic
Slobina objava na Instagramu

Negativni komentari su se samo nizali, a jedan od je da se od Slobe i ne može ništa bolje očekivati, te da ovim pokazuje netrpeljivost prema homoseksualcima.

- I ovo kao treba da bude smešno?

- Da je ovo uradio ženi stao bi u odbranu, ali pošto je to uradio homoseksualcu onda je kao smešno, fuj!

-Šta očekivati od Slobe - samo su neki od komentara, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading