(FOTO) SREĆNE VESTI U DOMU POZNATOG PARA: Čekaju PRVO DETE, presrećni su što će postati roditelji, a on je brat popularne GLUMICE!

Autor:

Zabava

28.06.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriju od očiju javnosti!

RepublikaFoto: instagram.com
Olivera i Miodrag

Olivera Olja Bacić, koju smo gledali u "Biseru Bojane", i Miodrag Dragičević, poznat po ulozi Nikole u "Urgentnom centru", postaće roditelji.

Oni sa ovom informacijom ne žele da izlaze u javnost, makar ne još neko vreme, a presrećni su zbog lepe vesti.

RepublikaFoto: Printscreen
Miodrag

- Nedavno su saznali da će se ostvariti kao roditelji. Raduju se zbog prinove, a vest su podelili samo sa najbližima. Sem najuže porodice i nekoliko bliskih prijatelja niko drugi ne zna da je Olivera u drugom stanju - govori izvor blizak glumačkom paru, a prenosi Espreso.rs

- Još uvek ne znaju kog je pola beba, a to im nije ni važno. Sigurni su da bi se odlično snašli i sa dečakom i sa devojčicom. Jedva čekaju sve što predstoji vezano za bebu - dodaje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Bacić (@oly_faith_)

Glumački par se upoznao tokom snimanja serije "Žigosani u reketu", gde Miodrag tumači ulogu košarkaša Luke, a Olivera novinarke Tatjane, a malo je trebalo da shvate da ih osim glume privlače i ljubav prema prirodi, životinjama i mnogo čemu drugom.

Miodrag je, podsetimo, rođeni brat glumice Tamare Dragičević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading