Aca Lukas OTKRIO ŠOK DETALJE iz braka sa Sonjom: ŠAŠIĆEVA ĆERKA JE HTELA MOJE PREZIME!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

27.06.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas otkrio da je ćerka Željka Šašića htela da promeni prezime.

RepublikaFoto: ST/Vlada Lukić
Aca Lukas i Željko Šašić

Folk pevač Aca Lukas u autobiografskoj knjizi "Ovo sam ja" posvetio je celo jedno poglavlje najvećoj ljubavi Sonji, pa pominje i njenog bivšeg supruga Željka Šašića, kom je, navodno, pomogao da se vine u zvezde, te da mu je i u periodu kada su već bili u lošim odnosima, kao otac ocu, takođe pomagao. Naime, njegova ćerka Sofija želela je da uzme Lukasovo prezime, ali ju je on, kako piše u knjizi, odgovorio od toga.

- Mnogo sam zavoleo Sofiju, ali nikada nisam ni pomislio da joj zamenim oca. "Zašto sam samo ja Šašić u ovoj kući", pitala je jednog dana. Htela je da promeni prezime Šašić u Vuksanović, ali joj nisam dozvolio. Dete ne može da shvati i prihvati natezanje među roditeljima, smišljene igre, sukob dva ega. Sofija se na Instagramu predstavlja kao Sofija Vu. "Zamisli kako bi se tvoj tata osećao kada bi stvarno to uradila", rekao sam joj jer sam siguran da bih pao u depresiju da se meni tako nešto dogodi - iskreno piše Aca kako je postupao bez obzira na sukob sa Šašićem i ističe da je čak uticao na to da se on viđa sa ćerkom uprkos tome što je Sonja bila protiv toga:

Dete je patilo dok su se Sonja i Željko inatili. Vozio sam Sofiju da se vidi s ocem kad joj je majka to branila

- Duboko su me pogodile njegove izjave: "Ona je s narkomanom", "Moje dete ne može da živi s narkomanom. Uzeću svoje dete". Pričao je kao da sam ja ukrao njegovu ćerku Sofiju. Sonja voli i ume da zaprži čorbu! Njih dvoje su se inatili. Ona neće da ga pozove telefonom. On neće da pozove nju telefonom. A Sofija pati. "Zašto nisi bila kod tate", pitam Sofiju. "Mama mi je rekla da ne idem". "Ne može mama to da ti određuje. Željko je tvoj tata". Uzmem telefon i kažem da pozove tatu. Onda je dovedem kolima do Željkove kuće.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aca Lukas

Sonja je posle Sofije i braka sa Šašića iz velike ljubavi sa Aleksandrom Vuksanovićem rodila još jednu ćerku.

- A onda se rodila Viktorija, moje mezimče. S Viktorijom mogu da provodim sate i da mi ništa drugo ne padne na pamet. Ona me umiruje, razneži me, pa se ponekad ponašam kao da smo vršnjaci. Zahvaljujući Viktoriji, obnovio sam školsko gradivo za osnovnu školu - zapisao je folker o najmlađoj ćerkici u autobiografiji.

 

Foto: instagram.com/zeljkosasic.official

Aca: Željka sam ja stvorio

Lukas tvrdi da nikada nije bio prijatelj niti kum sa Šašićem, kao što su mediji pisali u vreme kada se smuvao sa njegovom suprugom Sonjom, već samo kolega koji mu je pomogao da se domogne slave, odnosno, koji ga je u estradnom smislu stvorio.

- Sonja je pre veze sa mnom bila supruga mog kolege, pevača Željka Šašića, kom sam pomogao da se uzdigne iz prosečnosti i napravi zavidnu karijeru. On je iskoristio šansu. Posle splava "Lukas", noćnog kluba "Majami" u Budvi, prvog albuma i saradnje sa Marinom Tucaković i Futom Radulovićem, postao je velika zvezda i otvorio mu se put za gostovanja u inostranstvu. Na jednom od tih nastupa upoznao je lepu i atraktivnu Sonju. Oženio se i dobio ćerku Sofiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading