SVADBA SE SPREMA, A OBIČAJI RAZLIČITI: Rada Manojlović i Haris Berković pripremaju veselje, PROBLEMI VEĆ NA POČETKU!

Autor:

Zabava

27.06.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović i Haris Berković rešili su da stanu da ludi kamen, ali različiti običaji im već prave probleme.

Foto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović i Haris Berković

Pevač Haris Berković je izgleda rešio da se ženi, pa je pitanje dana kada će zaprositi Radu Manojlović sa kojom je već neko vreme u ljubavnoj vezi. Međutim, problem se javio već na početku, a to su različiti običaji kojim pripada ovaj mladi par, pa ostaje pitanje gde i na koji način će se svadba organizovati, prenosi Skandal.

Izvor Skandala je rekao da Haris jeste mlađi od Rade, ali da mu je postalo jasno da je vreme za svadbu i da do toga treba da dođe što pre.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Rada Manojlović

– Pričao je sa Radom i ona je presrećna, s tim što Haris ima u vidu da je Rada pravoslavne vere i da će njen otac želeti da ispoštuju sve običaje u Četerežu, ali opet bi voleo da se sve organizuje i u Bosni kod njega.

Foto: instagram.com/harisberkovic_com
Haris Berković

Kako je rečeno, Rada je Harisu rekla da ne brine ništa i da joj je najvažnije da svi budu srećni i zadovoljni, te da je najbolje rešenje da veselje bude u Beogradu gde će svi biti ispoštovani, a Harisu svakako najviše znači to što sa Radom može da se dogovori oko svega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Edit

27.06.2021 17:51

Koja više laže,Rada ili Tanja Savic?