PRE MADŽGALJA, DUBRAVKA MIJATOVIĆ VOLELA JE OVOG GLUMCA! U braku sa kolegom dobila ćerku, ali ljubav među njima se ugasila!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dubravka Mijatović jedna je od najlepših srpskih glumica, te joj ni njene kolege nisu odolele.

Foto: instagram.com/telenovelaseries
Dubravka Mijatović

Svi znaju da su Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj dugo bili u ljubavi, a potom se i razveli kada su shvatili da među njima više nema tog žara kao nekada.

Ipak, ostali su u korektnim odnosima, a Dubravka mu je bila podrška u teškim danima kada je vodio borbu sa opakom bolesti. 

Malo ko se seća da je šarmatna glumica pre Madžgalja takođe bila u ljubavi sa još jednim poznatim glumcem. Reč je o Goranu Radakoviću. Par je sarađivao tokom snimanja filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", a hemija koja je vladala između njih bila je očigledna.

Foto: Promo foto
Film nakon kojeg se rodila ljubav između Dubravke i Gorana

Goran i Dubravka su se venčali, a kruna njihove ljubavi bila je ćerkica Iva. Ipak, njihova ljubav nije opstala te je svako nastavio svojim putem. Dubravka je tada pronašla sreću kraj Marinka, dok je Goran sa jednom direktorkom marketinga zasnovao porodicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading