(FOTO) ĆERKA OD JAMI ULAZI U DIPLOMATIJU! Pevačica se pohvalila uspehom svoje naslednice, a na njenu lepotu niko nije ostao ravnodušan!

Autor:

Zabava

25.06.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Milenković Jami pohvalila se na društvenim mrežama lepotom i uspehom ćerke, njenim izgledom svi su se oduševili.

Foto: youtube.com/RTS
Jasna Milenković Jami

Poznata pevačica Jasna Milenković Jami ponosna je majka ćerke Lee, a to je dokazala i svojom objavom na društvenoj mreži Instagram, koja je oduševila sve njene pratioce.

Naime, pevačica se na svom Instagram profilu pohvalila ocenama u indeksu svoje ćerke, pa ju je obasula komplimentima, na šta su se njeni pratioci samo nadovezivali.

- 10 desetki! Prepametna, prelepa i preambiciozna mlada Beograđanka, vlasnica znanja 4 svetska jezika - budućnost srpske diplomatije RS! Bravo ljubavi! - napisala je Jami na svom profilu, a pozitivni komentari su se nizali.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vm

25.06.2021 20:45

Strašno koliko su ovoj Jami implanti u jagodicama zatvorili oči. Ajde što mora da ih nacrta na kapcima da bi se uopšte videle ali kako gleda kroz te mini proreze???