(FOTO) UŽASAN POTEZ KARLEUŠINOG LJUBAVNIKA! Vranješ se hvali UBISTVOM ŽIVOTINJE!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.06.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnik Jelene Karleuše fudbaler Ognjen Vranješ pohvalio se užasnom stvari koju je uradio.

Foto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ, instagram.com/ognjen_vranjes
Karleušin ljubavnik ubija životinje

Naime, fudbaler je na svom nalogu na društvenim mrežama objavio fotografiju iz lova gde se ponosno pohvalio svojim ulovom.

Ognjen je sa prijateljima bio u lovu i usrelio srdnaća, koji na objavljenoj fotografiji leži mrtav ispred njega dok on s osmehom pozira ispred usteljene životinje.

Fudbaler se odmah našao na udaru fanova, svi su komentarisali kako je užasno to što je uradio i još je ponosno to i objavio na društvenim mrežama.

Foto: instaram.com/ognjen vranješ
Vranješ u lovu

Zanimljivo je i to da dok ubija životinje u lovu, njegova ljubavnica Jelena Karleuša glasni je zagovornik sprečavanja lova životinja, nošenja životinjskog krzna kao i korišćenje mesa u ishrani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

28.06.2021 19:07

Zanimljivo je i to da dok ubija životinje u lovu, njegova ljubavnica Jelena Karleuša glasni je zagovornik sprečavanja lova životinja, nošenja životinjskog krzna kao i korišćenje mesa u ishrani. - J.K. brani zivotinje ne jede meso, zato nosi kozne torbice od najfinije zivotinjske koze. Zar to nije licemerno?