ON JE NJIHOV ZAŠTITNIK LJUBAVI: Marina i Darko Lazić organizovali raskošnu proslavu za naslednika Alekseja, jedan detalj je svima promakao!

Autor:

Zabava

24.06.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiv momenat.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Darko i Marina sa naslednikom

Pevač Darko Lazić i njegova bivša verenica Marina Gagić nedavno su potvrdili pisanja medija da su stavili tačku na ljubavnu romansu, zbog čega su već nedeljama u žiži javnosti.

Međutim, iako su svi očekivali da će žestoko zaratiti, oni su sve nesuglasice sklonili sa strane, budući da im je danas poseban dan, jer proslavljaju njihovom nasledniku Alekseju rođendan.

Njih dvoje su priredili pravu bajku za sina, a sve je bilo u temi crtanog filma ,,Kralj lavova", a kako je lav predstavljen kao zaštitnik džungle i životinja, sasvim je jasno da zbog čega su izabrali baš njega. Podsetimo, ime Aleksej potiče od grčkog imena Aleksandros, što u prevodu znači zaštitnik . Zvanice su uživali u bogatoj dekoraciji, a roditelji Marina i Darko nisu skidali osmeh sa lica.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marina, Darko i Aleksej

Kada je došlo vreme da se duvaju svećiće na torti, Alekseja je sačekao vatromet, a Marina i Darko su sve vreme bili jedno pored drugog i zajedno sa naslednikom pozirali pred blicevima fotoaparata.

U galeriji pogledajte kako je izgledao rođendan sina Marine i Darka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading