NAKON ŠTO JE PUKLA TIKVA SA KUMOM MARKA MILJKOVIĆA, ON SE OŽENIO SA DRUGOM: Irina Vukotić potvrdila da nije isključeno da po prvi put kaže "DA"!

Autor:

Zabava

24.06.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irina otkrila detalje iz svog privatnog života!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Novo Jutro
Irina Vukotić krije ljubavni život!

Voditeljka Irina Vukotić trudi se da privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali budući da je bivšeg supruga upoznala pred kamerama, ni njihov razvod nije prošao bez medijske pažnje.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Savo Radović, bivpi muš Irine Vukotić..

Naime, voditeljka "Pinka" iza sebe ima brak sa ugostiteljem i nekadašnjim učesnikom "Velikog brata", Savom Radovićem, sa kojim je dobila ćerku Iskru. Upoznali su se tokom trajanja rijalitija, koji je Irina vodila, venčali su se u avgustu 2007. godine u Nemačkoj, a razveli dve i po godine kasnije.

Kako su jednom prilikom naveli, razdvojio ih je posao i česta putovanja.

Na pitanje da li bi opet stala pred oltar, voditeljka je svojevremeno dala zanimljiv odgovor:

- Nisam bila pred crkvenim oltarom kad sam se prvi put udavala, tako da nema mesta za "opet". Čak nisam izgovorila "da", već "ja", pošto je venčanje bilo u Nemačkoj. Za sve postoji prvi put, pa i da ja kažem "da". Ali, tvrd je orah voćka čudnovata - rekla je ona.

RepublikaFoto: Republika

Sava Radović dugo se nije pojavljivao u javnosti, a onda je pre nekoliko nedelja ponovo postao tema medija, kada je kumovao na venčanju Lune Đogani i Marka Miljkovića, prenosi Alo.

Nakon razvoda od Irine, Sava se ponovo oženio i sa sadašnjom suprugom Željkom dobio je dva sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading