NAPUSTIO SVE I POSTAO TAKSISTA! Pevač progovorio o borbi za preživljavanje!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.06.2021

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač doneo odluku koja mnogima ne bi pala ni na pamet.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Pevač počeo da radi kao taksista

Mnogi misle da pevači žive lagodnim životom ispunjenim luskuzom. Takve fotografije uglavnom i možemo videti na njihovim profilia na društvenim mrežama.

Ipak, nisu svi u takvoj situaciji, te su pojedinici morali da se pribegnu i drugim izvorima prihoda dok ne dosegnu zvezde na estradnom nebu.

Jedan od njih je i Marko Stolić, učesnik pevačkog takmičenja "Pinkove zvezde", ali i rijalitija "Zadruga":

-Radio sam kao taksista za jednu aplikaciju i razvozio klijente od tačke A do tačke B. Tu sam se zadržao, kao što znate desila se korona, sedeo sam kući, nije bilo posla. Nisam želeo da idem da protestujem i da se žalim, hteo sam da radim nešto, ja se ne stidim da radim bilo šta. Prvo sam tražio posao u struci, ja sam diplomirani strukovni ekonomista, nadam se diplomirani, pošto sam se vratio i na fakultet, ali nažalost u oglasima nije bilo posla vezano za taj posao. Prijatelj koji radi u firmi koja se bavi taksiranjem, pitao me je, "Hoćeš da radiš ovo" i rekao sam "Što da ne" i bilo je lepo i dinamičan posao - rekao je Marko za Kurir.

Foto: youtube.com
Marko Stolić postao taksista

Pevač je dodao i to da se vratio obrazovanju, te da želi da završi sa školovanjem i nađe posao u struci u nekom trenutku.

-Vratio sam se na fakultet, došao sam do treće godine Ekonomskog fakulteta, rešio sam da ga završim i da pored pevanja nađem posao u struci, jer nikada se ne zna. Možda opet počne korona, pa bi sa fakutetskom diplomom trebalo sve da bude mnogo lakše - rekao je Stolić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading