EVO ŠTA JE JARIĆ REKAO O AFERI SA SONJOM! Košarkaš pobesneo kada se otkrilo da se viđa sa LUKASOVOM ŽENOM!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.06.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas u svojoj autobiografiji potvrdio je aferu o kojoj su mediji godinama unazad pisali, a odnosi se na to da ga je Sonja varala sa Markom Jarićem.

Foto: youtube.com
Jarić o aferi sa Lukasovom ženom

Folker je u svojoj autobiografiji opisao ovu aferu, doduše, košarkaša nije imenom pomenuo ali je napisao da se Sonja u Majamiju viđala sa košarkašem koji je igrao za reprezentaciju i bio u braku sa svetskom top modelom.

Nije bilo sumnje, makar po opisu da se radi o Marku Jariću koji živi u Majamiju i bio je u braku sa Adrianom Limom. O ovoj aferi mediji su pisali još pre pet godina kada su Lukas i Sonja i stavili tačku na brak.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Jarić demantovao vezu sa Sonjom

Tada su svi akteri ove afere žestoko demantovali sve navode:

- Ne želim ni da komentarišem gluposti koje se provlače po novinama poslednjih dana. To su sve gluposti, da li zaista mislite da ću komentarisati takve stvari? - rekao je Jarić tada za domaće medije i dodao da nije u Beograd došao zbog ove afere već zbog nekih ličnih obaveza.

Ipak, Lukas tvrdi drugačije u svojoj knjizi. Pevač tvrdi da mu je Jarić nudio čak i novac kako bi se ovaj skandal stišao. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading