(FOTO) OKONČAO AGONIJU O RAZVODU: Saša Matić otkrio šta se desilo sa suprugom Anđelijom!

Autor:

Zabava

23.06.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve mu je dozlogrdilo!

RepublikaFoto: Promo foto
Saša Matić

Pevač Saša Matić odlučio je da progovori o njegovom razvodu, a kako Scandal saznaje, njemu se sve smučilo! Naime, njemu je više preko glave priča o navodnim problemima koje ima sa suprugom Anđelijom, te o njihovom razvodu o kojem mediji svako malo bruje! Zbog svega toga, Sale je otvorio dušu i poverio se prijateljima u nadi da će bar najbližima objasniti u čemu je problem.

Saša ne može da veruje da mediji i dalje pišu o njegovom razvodu, a on sa Anđom nikada nije imao problem – započinje izvor i dodaje:

RepublikaFoto: Promo foto
Saša i supruga

Zato je i seo sa prijateljima i rekao: E sad je dosta! Evo da se zna da se moja Anđa i ja volimo najviše na svetu! Ona je za mene jedna jedina i nema ni govora o razvodu, a to što se piše, molim vas, iskulirajte – prepričava izvor i nastavlja:

Prijatelji su rekli Saši da su oni i znali da je sve laž i da se ne uzbuđuje, međutim, njemu baš nije prijatno što se to piše jer se i Anđelija ljuti, pa je zato i rekao pred svima kako stoje stvari – završava izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/SasaMatic
Saša Matić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading