VIDEO SAM PORUKU NA NJENOM TABLETU, UHVATIO SAM JE ZA KOSU, TRESAO SAM SE: Aca Lukas otkrio DETALJE Sonjine prevare sa Jarićem, onda mu je KOŠARKAŠ nudio novac!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.06.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Poludeo sam, uhvatio sam je za kosu i jedva se suzdržao da ne napravim neku veću glupost. Tresao sam se kao padavičar- pisao je Lukas.

Napokon se znaju svi detalji!

Aca Lukas objavio Je autobiografsku knjigu "Ovo sam ja", koja je izazvala burne reakcije javnosti. On je u knjizi priznao da je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin, da je Sonju varao sa "kepecom iz Granda", opisao njihove žestoke svađe iz braka, ali otkrio i da ga je bivša supruga prevarila sa košarkašem.

Nakon detaljno opisanih svađa i uvreda koje je imao sa Sonjom Vuksanović, Lukas je u knjizi okrio i da ga je Sonja navodno varala sa Markom Jarićem, piše "Objektiv".

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Varala je Lukasa!

Kako je Lukas pisao nakon brojnih svađa, njihov odnos bio je izuzetno loš, a sve se svodilo na zajednički život zbog ćerkice i medija. Tada su planirali i put za Ameriku, međutim, Lukas je odbijen za vizu i Sonja je odlučila da krene sama, te je odsela kod svoje drugarice u Majamiju.

 

 

- Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću - ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike- piše.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
On je bio njen ljubavnik!

-Poludeo sam, uhvatio sam je za kosu i jedva se suzdržao da ne napravim neku veću glupost. Tresao sam se kao padavičar. 'Sad možeš da me tužiš za nasilje'", drao sam se i izašao napolje. Nakon toga pozvao je Lepu Brenu koja je porekla da je bilo išta između Sonje i Majamija, a kasnije je, tvrdi, video snimak na kom Brena teši Sonju govoreći joj: "Ma šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman". Posle nekoliko dana čuo je kako se Majami hvali da je "ka*ao ženu Ace Lukasa", "E to je već bilo previše, pozovem ga ponovo": "Vidi siso jedna, nisi je*o mene, pa da se hvališ zbog toga. A ako svratiš u Beograd, računaj da ćeš igrati na Paraolimpijadi. Prekinuo sam vezu. Posle tri meseca Majami je došao u Beograd. Sve vreme je imao obezbeđenje. Preko posrednika je nudio pare da izgladimo odnose. To je bio konačan kraj jedne iluzije da ćemo se Sonja i ja možda pomiriti- napisao je Lukas.

 

 

Aca, kako navodi pomenuti list, nije prepoznao dotičnog, te je pitao Viktora Živojinovića, koji mu je objasnio da se radi o "našem NBA igraču, bivšem mužu svetskog top-modela. Na osnovu opisa mnogi su došli do zaključka da je navodno reč o košarkašu Marku Jariću, koga je, kako se dalje navodi, Lukas u knjizi krio iza pseudonima "Majami". Inače, mediji su pre nekoliko godina pisali da je Sonja varala Lukasa s Jarićem, ali folker tada nije želeo da govori o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading