SAŠA POPOVIĆ DONEO DRASTIČNU ODLUKU: Izbacujem žiri!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.06.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NEće više biti žirija!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Doneo je drasričnu odluku!

Bliži se veliko finale emisije "Zvezde Granda", a Saša Popović otkrio je da je došlo do promena u načinu glasanja.

Kako prenosi "Mondo", ove godine će samo publika imati pravo glasa, dok se muzički žiri neće uključivati tokom finalne večeri koja će se održati u subotu.

- Dugo finale nismo radili subotom, jer smo imali žiri koji se javljao putem telefona. Izbegavali smo taj dan, jer su mnogi pevači. Ove godine smo to promenili i napravili smo varijantu da glasaju samo gledaoci putem SMS poruka- rekao je Popović i dodao:

- Prvi razlog da to bude subota i da to bude termin kada 'Zvezde Granda' inače idu. A druga stvar je kada pozovem 40 članova žirija, oni uvek glasaju sa kim su dobri od mentora. Kako bismo izbegli bilo kakva prijateljska glasanja, odlučili smo da ove godine izbacimo žiri- zaključio je Saša Popović.

RepublikaFoto: JUTRO/printscreen
Zbog prijateljskih odnosa rešio je da izbaci žiri!

Dosta se pisalo da bi u narednoj sezoni mogli da vidimo nove članove žirija u "Zvezdama Granda", a sada je Popović otkrio pravu istinu.

- Ne menja se ništa. Koliko ja znam, do promena ne dolazi- objasnio je on i dodao:

- Možda neko od žirija kaže ja ne bi da učestvujem u sledećoj sezoni, pa ćemo napraviti lako zamenu. Ali koliko ja znam i koliko sam pričao sa njima ostaje sve kako je bilo. Ovo je najjači žiri do sada", rekao je sigurno Popović, koji je napomenuo da je u žiriju do sada bilo preko 200 ličnosti iz sveta muzike, politike, glume i sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miroslav

23.06.2021 11:57

Žiri je skup i preskup a nepotreban. A SMS donosi zaradu.