OTKRIVENI NEPOZNATI DETALJI SA VELJKOVOG VENČANJA: Svi su se ŠOKIRALI kada su saznali koliko je para Ceca ostavila TRUBAČIMA!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.06.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije mogao da poveruje!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kitila ih je sa po 500 evra!

Jedan od naših najboljih trubača Dejan Jevđić ispričao je kako je od svih estradnih zvezda najveći utisak na njega ostavila Ceca Ražnatović, o kojoj ima samo reči hvale.

On je otkrio i do sada nepoznate detalje sa svadbe njenog sina Veljka.

- Upoznao sam je u novembru 2019. godine, kada je ženila sina Veljka. Želela je da joj baš ja sviram na jednom od najradosnijih dana u njenom životu. Prihvatio sam poziv bez razmišljanja i nisam se pokajao jer je to veselje koje je trajalo ceo dan i noć i pamtim ga kao najdražu uspomenu. Tog dana sam sa svojim orkestrom otišao u njenu kuću u Beogradu, gde smo dočekivali svatove - rekao je Dejan za "Hit Informer".

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Svi su se odlično provodili!

- Posle smo se svi zajedno uputili u Titel, a tamo su nas čekali Veljkova buduća mlada Bogdana Rodić i njeni roditelji. Svirali smo nekoliko sati, a onda smo se uputili do Hrama Svetog Save, gde su Veljko i Bogdana obavili crkveno venčanje i rekli sudbonosno "da". Nakon toga se žurka se nastavila u hotelu i tamo smo svirali do ranih jutarnjih sati - priča Jevđić i otkriva kako izgleda naša najveća zvezda u opuštenom izdanju:

- Nesvakidašnji je doživljaj svirati Ceci, koja se veseli i kiti trubače novčanicama. Mom orkestru i meni ostavljala je sve po 500 evra. Više se i ne sećam koliko je tih novčanica bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MRK

23.06.2021 09:08

Krvav je to novac, dođe to na naplatu kad tad