OTIŠLA PO SVOJE STVARI PA DOŽIVELA NEVEROVATNO PONIŽENJE: Maja Volk otkrila je BIZARNE detalje putovanja!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.06.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo je parila zbog Nikosa!

RepublikaFoto: Promo foto
U njenom životu mnogo je tragedije!

Maja Volk, poznata scenaristkinja i fado muzičarka otkriva sve detalje vezane za konačan kraj odnosa s bivšim verenikom, kod koga je nedavno otputovala da bi uzela svoje stvari, ali Grk je odbio da je vidi, a sve njene predmete spakovao je u kese za đubre i ostavio ispred ulaznih vrata. 

Maja je na put krenula sa sinom Mihailom i njegovom devojkom, a kako kaže čuvali su je i brinuli za nju te je ovo za Maju bila prava avantura i privilegija.

- To je bilo konačno stavljanje tačke na jedan period ljubavi. Na kraju je sve i u emotivnom smislu dobro ispalo, jer on nije želeo ni da me vidi, tako da sam čekajući na prijatnom vetriću u dvorištu crkve pedeset metara od njegove kuće bila pošteđena izliva negativnih otrovnih osećanja. S druge strane, moj Mihailo mu je sve rekao na lep način, nije mu dozvolio da vređa i “poklopio” ga je argumentima. Najvažnije je da se veliki blender vratio kući- rekla je Maja o odnosu sa Nikosom.

RepublikaFoto: instagram.com
Oni su godinama bili u ljubavi...

Posebno se nametnula činjenica da joj je bivši verenik spakovao stvari u kese ta đubre i ostavio ih ispred vrata, pa je Maja i to prokomentarisala:

- Znam da on za sve koristi velike kese pseće hrane, i u 13 kesa je pokušao da spakuje sve – od fotografija, garderobe, do blendera i dehidratora. Hvala mu što mi je uštedeo i nerve i vreme da ja to sama uradim… Njegovi motivi su neobjašnjivi sa stanovišta zrele mentalno zdrave osobe, ali trebalo je da pretpostavim da je ovo moguće kod čoveka koji nema ni jednu jedinu ni uspomenu niti lepu reč za bilo koju žensku osobu s kojom je imao dužu vezu ili brak. Sećam se da, kad sam jednom pokušala o tome da razgovaram s njim, da sam pomislila  : “Bože, ovo i mene čeka – sve najgore kad se završi”. I tako je i bilo. Za njega sam ja sinonim za najveće zlo i umislio je da sam sve vreme tajno kovala plan da dovučem svoju porodicu kod njega i sve mu uzmem. Nažalost, kada takve fiks ideje uzmu maha, tu razum, argumenti, dokazi ništa ne mogu da promene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading