HOĆE DA BUDE SVE PO NJENOM: Goca Božinovska odlučila da RUŠI SPRAT Mirku i Bojani!

Autor:

Zabava

23.06.2021

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska odlučila da bude po njenom.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Goca Bozinovska

Kako domaći mediji prenose Goca Božinovska rešila je da sruši ceo sprat koji su njen sin Mirko Šijan i snajka Bojana Rodić već renovirali! Naime, Mirko i Bojana sredili su dve sobe, jednu njima dvoma, drugu za bebu, a za ostalo su se dogovorili da kasnije sređuju, međutim, Goca hoće da sve bude cakum-pakum kad dođe beba, pa je rekla Mirku da dovodi arhitektu da napravi procenu!

Mirko je moli da ih pusti! Goca neće da popusti!

- Mirko i Bojana priveli su radove kraju, uveliko gledaju nameštaj i sitne detalje, međutim, Goca im je rekla da sve stopiraju i da će ona da ih časti novo renoviranje – započinje  izvor i dodaje:

- Rekla mu je da čeka prvo unuče i da sve mora da dubi! Zvala je i arhitektu i s njim se sve dogovorila, treba čovek da dođe da napravi procenu jer Goca planira da sruši neke zidove, da napravi veću dnevnu prostoriju i da sobe potpuno preuredi. Rekla je da neće žaliti para. Mirko s druge strane smatra da to sada nije neophodno i da treba da sačeka da se rodi beba, pa da onda idu u velike radove, ali ona insistira. Na kraju je ostao dogovor da sednu s Bojanom, pa kako ona odluči tako će biti – završava izvor za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Ceca nam je zapevala pesmu staru 30 godina: Pevačica nije mogla da se seti da je baš ona izvodi!

 

Komentari (0)

Loading