(FOTO) ZBOG POVREDE SAM USPEO DA IMAM SVADBU: Aleksandar Mitrović progovorio o venčanju sa Kristinom, otkrio i da li su imali KRIZE u ljubavi!

Autor:

Zabava

22.06.2021

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali da čuju.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Aleksandar i Kristina

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je fudbalera Aleksandra Mitrovića, koji je prvi put javno odlučio da progovori o njenom venčanju sa prelepom Kristinom, njegovom suprugom.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Fudbaler

Aleksandar je prvi put u javnosti otkrio sve detalje o supruzi Kristini, svadbi, kao i da je povreda ,,kriva" zbog koje je uspeo da organizuje veliko slavlje.

- Zabavljali smo se 8 godina, ovo je prvi put da imam duži odmor od dve nedelje, ovo je bio odličan izgovor za svadbu. Prvi put da nisam išao na okupljanje, ovo je prvo, zbog povrede. Nikada nije bilo krize - rekao je Aleksandar.

Podsetimo, fudbaler Aleksandar zakleo se na večnu ljubav izabranici Kristini a njihovom crkvenom venčanju kumovao je zakleti zvezdaš, a nekoliko dana ranije obavljeno je građansko venčanje.

Foto: printscreen/instagram
Svadba fudbalera
RepublikaFoto: instagram.com/kristina janjic
Kristina i Aleksandar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading