FUDBALER OTKAČIO KIJU, PA SE VRATIO DUŠICI! Otkrivamo sve detalje LJUBAVNOG TROUGLA: Leteće perje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jakovljevićka je nedavno dala drugu šansu vezi s Milošem Čavom Dimitrijevićem, s kojim se zabavljala dok joj ga Kristina Kockar, navodno, nije preotela

Foto: instagram.com
Dušica skinula Kiji dečka

Samo mesec dana nakon što je prva pobednica "Zadruge" Kristina Kockar objavila zajedničku fotografiju s fudbalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem, kog je, prema pisanju pojedinih medija, preotela od voditeljke pomenutog rijalitija Dušice Jakovljević, on se, kako Srpski telegraf saznaje, vratio bivšoj.

 Naime, iako se već dve godine spekuliše da je Kija u tajnoj vezi s Dušičinim bivšim, ona je odjednom javno obelodanila da je srećna i zaljubljena, a fotografijom na kojoj se ljubi sa Čavom šokirala je ne samo pratioce na društvenoj mreži već i njega samog.

 Voditeljka i fudbaler već planiraju zajedničko letovanje nakon što se završi ova sezona "Zadruge"

- Ipak se okreće! Rečenica je koja najbolje opisuje ljubavni život Dušice Jakovljević. Čava, kog su mediji zbog Kijine fotografije povezali s pobednicom rijalitija, već oko mesec dana uživa u obnovljenom emotivnom odnosu s voditeljkom. Istina je da Čava i Kija nikada nisu bili u vezi. Oni su se povremeno viđali, a on nikada nije želeo da prizna javno da su zajedno. Šokirao se kada je video da je izbacila njihovu zajedničku sliku na Instagramu bez njegove saglasnosti i tada je odlučio da prekine svaki kontakt s njom. Nekoliko dana posle toga kontaktirao je s Dušicom i našli su se na ručku - otkriva izvor blizak voditeljki za naš list i dodaje:

Čava se šokirao što je Kija objavila zajedničku sliku bez njegove saglasnosti, te prekinuo svaki kontakt s njom

- Tada su shvatili da se emocije između njih nisu ugasile. Setili su se svih lepih trenutaka koje su proveli, kao i putovanja, nakon čega su rešili da daju jedno drugom drugu šansu. Za sada se super slažu i mnogo vremena provode zajedno.

Kako izvor dalje navodi, Dušica i Čava već planiraju zajedničko letovanje nakon što se ova sezona "Zadruge" završi.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s voditeljkom i fudbalerom, ali nijedno od njih dvoje nije odgovaralo na naše pozive i poruke.

Inače, Kija je i sama priznala da Čavi nije bilo baš drago što je objavila njihovu zajedničku fotografiju, kao i da nije najsigurnija kakve je prirode njihov odnos.

Foto: printscreen/instagram.com/kijakockar
Kija objavila fotografiju sa Čavom

- Nije mu dobro od jutros zbog slike, ali preživeće, kao što sam mu i rekla, nije to ništa strašno - rekla je Kockareva za medije nakon što je pokazala dečka javnosti i pokušala delimično da se opere od toga šta tačno predstavlja takav gest:

- Postavila sam sliku, ništa nisam rekla, možda smo snimili neku scenu ili film, prepoznali su svi ko je. On je jedan divan mladić, nemam ništa loše da kažem o njemu. Danas sam dobila milion čestitki od svih mojih drugarica, ali, u svakom slučaju, ostaću suzdržana... Rekla sam da ću predstaviti partnera javnosti kada budem trudna, udata, verena ili budem živela s njim, nije ništa od toga, samo ljubav. Još smo u pregovorima, već sam rekla da nam je veza kao firma u stečaju, ostaću pri tome, nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć. U svakom slučaju, to je osoba koja je dugo u mom životu, prvenstveno kao prijatelj i tako će zauvek ostati, kako god ispalo ili ne ispalo.

 

RepublikaFoto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica i Čava žive na istoj lokaciji

Uprkos tome što mnogi nagađaju da su već otpočeli zajednički život, istina je da njih dvoje žive u istoj zgradi i to stan iznad stana. Tako Dušica i Čava i ne moraju da se dogovaraju za viđanje.

 

Međutim, dok se Kija preispituje, on je uveliko ponovo sa Dušicom.

Podsećanja radi, Dušica i Miloš okončali su vezu sredinom 2019. nakon godinu dana ljubavi. Tokom tih godinu dana često smo viđali njihove zajedničke fotografije s putovanja, kako na njenom tako i na njegovom profilu. Miloš se veoma lepo slagao i s njenom decom, što je voditeljki bilo izuzetno važno. U junu 2019. Kija je obelodanila slike iz Istanbula, gde je boravio Čava, i tako razotkrila njihovu tajnu romansu. Sada je otišla korak dalje da bi izašla iz tajnosti, ali joj se očito takva smelost obila o glavu jer je Čava možda upravo zbog toga potražio utočište kod bivše, koja mu je ponovo postala sadašnja.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen, ST/ D. KADIĆ

Kija u vezi s Lukasom zbog promocije dueta

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Kija Kockar u vezi s Acom Lukasom. Naime, njih dvoje su snimili duetsku pesmu, pa je procurila informacija da su se i emotivno zbližili tokom poslovne saradnje. Međutim, kruži priča i da su zbog promocije pustili priču da su zajedno. Inače, Lukas je svakako sam sebi uskočio u stomak i samim tim što je pristao na saradnju s osobom čije je stvaralaštvo dovodio u pitanje i neretko je pljuvao u medijima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading