MILENA DRAVIĆ JE VOZILA JUGA DOK JE ESTRADA UŽIVALA U VILAMA! Kultna rečenica MINIMAKSA zbog koje bi se svi POSTIDELI!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.06.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni voditelj Milovan Ilić Minimaks proslavio je brojne estradne zvezde, ali je isto tako umeo da ih potkači komentarima od kojih bi zacrveneli.

Foto: twitter.com/otusscops51
Milovan Ilić Minimaks

Naime, pokojno voditelj Milovan Ilić Minimaks u svojim emisijama ugostio je brojne estradne zvezde, ali i političare, pa čak i pojedine osobe koje su živele na ivici zakona.

On nije prezao od toga da kaže šta misli i to javno, pa čak i ostim estradnim zvezdama u čijem je stvaranju učestvovao.

-Usred ove gužve oko protesta studenata i koalicije Zajedno kada su me pitali zašto ne protestuju narodnjaci nego samo glumci ja sam rekao da glumci protestuju zato što im je loše, zato što loše žive, zato što su završili fakultete zato što su visoko obrazovani i zato što su veliki umetnici kao Milena Dravić koja je nedavno ušla u Enciklopediju svetskog filma a koja živi u soliteru i vozi juga - rekao je u dahu Minimaks kada su ga upitali zbog  čega devedesetih godina na protestima protiv režima Slobodana Miloševića nije bilo pevača narodne muzike iako je bilo dosta javnih ličnosti koje su izrazile svoj bund.

Minimaks je tada objasnio i da glumci rade za 1.000 dinara, dok estrada uživa u luksuzu:

-Pevači ne protestuju jer imaju kuće, bazene, vile, vikendice. Ne protestuju jer im je dobro i najverovatnije mole Boga da ostane ovaj sistem i ovaj režim i ovo stanje što duže. Rekao sam čistu istinu -istakao je tada Minimaks.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading