SLAVEN DOŠLO PRIZNAO DA JE IMAO PROBLEM SA ALKOHOLOM: Nakon nagle popularnosti pribegao porocima, sve ISPRIČAO o sebi!

Autor:

Zabava

22.06.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati mladi glumac nakon iznenadne popularnosti počeo da pije!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Slaven Došlo

 

Glumačka karijera Slavena Došla krenula je uzlaznom putanjom 2015. godine kada je i postao miljenik publike. Međutim, malo ko zna kroz šta je sve prolazio zbog iznenadne i velike popularnosti.

- Ta 2015. godina je za mene bila mnogo intenzivna. Tada se upravo i dešavalo sve to što kažeš da glumci pribegavaju alkoholu. Kod nas je to sve normalno. Popiješ pet rakija čim sedneš negde, tako sam i ja isto. Ne mogu reći da mi nije bilo zabavno u tom trenutku. Posle sam nekako preformulisao sve te stvari. Dosta sam ja lutao u svemu tome, šta bih ja, kako bih ja? Kako ja uopšte želim da živim? Prvo nisam bio ni svestan određenih stvari, a većina tih priča u suštini nije baš ni za prepričavanje iako su dosta duhovite. To su bili ti festivali, ideš s mesta na mesto, upoznaješ razne ljude pa imaš neku slobodu koja ti nekako daje podršku da možeš da radiš šta hoćeš... - ispričao je Slaven za "Mondo".

RepublikaFoto: Aleksandar Šćekić
Slaven Došlo o svojoj borbi

Glumac je objasnio i kako je uspeo da prebrodi teške trenuke.

- Svi smo prošli te neke periode. U jednom trenutku moraš da se sabereš, pa da kažeš sebi: 'Ajde okej, šta te zanima zapravo?' Nije život samo provod. Glumac Vil Smit je baš pričao o tome da svi misle da je sreća uživanje. Znaš, kao što više uživanja u svemu, ali sreća je zapravo mir - rekao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading