HARMONIKA DONOSI VIŠE PARA: Poznata voditeljka ostavila violinistu, pa prešla na drugog člana orkestra!

Autor:

Zabava

22.06.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najplaćeniji harmonikaš sa poznatom voditeljkom!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Aleksandar Sofronijević

Jedan od najplaćenijih harmonikaša današnjice, ali i najpoželjniji neženja sa estrade, Aleksandar Sofronijević, više nije slobodan. Kako se priča on je već neko vreme u emotivnoj vezi sa voditeljkom TV „Granda“ Sanjom Ćulibrk.

- Sofra i Sanja znali su se i pre nego što su otpočeli vezu jer je ona bila u ljubavi sa bivšim violinistom njegovog orkestra. Iako su raskinuli, sa Acom se spontano sretala na televiziji na kojoj zajedno rade i tako je sve krenulo - priča izvor blizak harmonikašu, a prenosi Alo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_)

Sofronijević je poznat kao muškarac koji u javnosti ne priča o svom statusu i devojkama, a za samo nekoliko veza je javno priznao da je bio u njima.

- Aca je džentlmen i ne voli da javno eksponira svoje devojke. On i Sanja uživaju u vezi od početka ove godine, izbegavaju zajednička fotografisanja, tagovanje i odlaske na javna dešavanja. Uprkos tome što su javne ličnosti, svim silama se trude da svoju ljubav sklone od očiju javnosti - priča izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading