ŠERON STOUN I KRISTIJAN BEJL U SRPSKOM FILMU: Oskarovac i slavna glumica GLAVNE ULOGE U NOVOM OSTVARENJU!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.06.2021

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je režiseru jako bitno!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ovo ostvarenje spremao je 20. godina...

Domaći reditelj Predrag Antonijević Gaga priprema novo ostvarenje „Janjičar“.

Posebna poslastica u njegovom novom ostvarenju biće pojavljivanje holivudske zvezde i oskarovca Kristijana Bejla, kao i svetski poznate glumice Šeron Stoun.

Slavni srpski režiser priprema akcionu epsku dramu, čija će radnja biti smeštena pred kraj 17. veka. Zvezda „Betmena“ već je prihvatila ulogu u ovom budućem filmu, dok je Šeron na samom početku pregovora. Ona bi trebalo da igra Bejlovu majku iako je samo 16 godina starija od njega. Gaga smatra da je Šeron odličan izbor za tu ulogu, ali razmatra i neke naše glumice.

 

 

Režiser je za „Informer“ rekao da mu je drago što će tako velika holivudska imena biti deo njegovog projekta, a naročito američki glumac Kristijan Bejl, koji je 2011. godine nagrađen Oskarom:

- Već 20 godina radim na scenariju za film „Janjičar“, i to zajedno sa Kristijanom Bejlom! On je nedavno završio snimanje jednog filma u Australiji, i sada čekam datum kada bi mogao da krene sa radom na ovom projektu. Bejl bi trebalo da igra Srbina kojeg turci odvode u Istanbul, gde postaje paša u njihovoj vojsci. U jednom trenutku Sultan ga vraća u Srbiju, u rodni kraj, da zajedno sa turskom vojskom uguši bunu koju su Srbi digli. Tu kreće njegov sudar sa prošlošću. Tada će biti u velikoj moralnoj dilemi šta da učini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Podsetimo, Kristijan Bejl više od 20 godina oženjen je Srpkinjom - Srbislavom Sibi Blažić – sa kojom ima i sina Džozefa i kćerku Emelin.

 

 

-Moja supruga je veoma jaka žena. Snažna je i otresita i ne trpi bilo kakve gluposti. Zato je volim. Moje ponašanje kod kuće zavisi od toga koju ulogu trenutno igram. Sibi se to sviđa, misli da je to super – izjavio je holivudski glumac nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading