TOP 5 POZNATIH MAMA NA ESTRADI U 2021.GODINI: Ne biste verovali koja od njih je imala problem trombofilije, a koja je SVE VREME KRILA TRUDNOĆU!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.06.2021

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji trudnoća novopečenih mama!

RepublikaFoto: e-stock, ST/D. KADIĆ
One su najpopularnije mame u ovoj godini!

Od pandemije korona virusa počele su aktuelne trudnoće mnogih estradnih zvezda. Neke od njih zatrudenele su neplanirano, neke su na tome dugo radile, ali jedno im je zajedničko, sve su srećne zbog dolaska prinove na svet.

Kako se Luna Đogani porodila u utorak, 15.06. rešili smo da pogledamo ko su bile najaktuelnije trudnice, sadašnje mame, u prethodnom periodu. Na spisku najatraktivnijih porodilja 2021. godine su se našle Luna Đogani, Tamara Đurić, Ana Sević, Nina Janković i Jelisaveta Orašanin, a one su samo neke od javnih ličnosti koje su u prethodnih šest na meseci na svet donele bebice.

1. Luna Đogani

Pobednica rijaliti šoua "Zadruga" Luna Đogani, juče se vratila kući nakon porođaja, a na svet je donela ćerkicu Miu. Ponosni tata, Marko Miljković, kako se pisalo danas, ne odvaja se od ćerke, te se vidi da je njegova mezimica potpuno okupirala njegovo srce.

 

 

Ipak, mala Mia, došla je na svet neplanirano, o čemu je Luna pričala na početku trudnoće:

- Vi ne znate mnogo toga, poremetila nam je planove ovo, jer nismo planirali da ja ostanem trudna. Ja sam imala neke probleme, morala sam da čekam i da se pazim, veridba je bila pre svega, pa odmor, gde se zapravo sve i desilo. Venčanje će biti u proleće, ne žurimo, hoćemo da sačekamo da sve bude kako treba. Zdravlje je na prvom mestu... Marko je želeo čak i više od mene. Ja sam čak snimila pesmu, da nastavim muzički posao, ali mi je Bog dao znak da još uvek nije vreme. Možda to čak bude i bolje kao majka da snimim sve. 

 

 

Mama Luna govorila je za medije juče i istakla je da nikada nije bila srećnija nego kad je u ruke prvi put uzela svoju princezu. Puno sreće želimo i njoj i njenoj novoj porodici.

2. Tamara Đurić

Nekadašnja rijaliti zvezda Tamara Đurić porodila se početkom januara, a na svet je donela ćerku, čijim je imenom šokirala javnost. Naime, Tamara je svojoj devojčici ime dala po sebi, a u ne tako davnom gostovanju u emisiji "Ami G šou" otkrila je da planira svakoj svojoj ćerci da da isto ime.

Ipak ovo nije najšokantnija detalj vezan za roditeljstvo ove starlete. Priča koja je najviše medijske pažnje privukla kada je Tamarina trudnoća u pitanju bila je definitivno optužba javnosti da starleta lažira trudnoću. Tamara je to komentarisala ovako:

 

 

- Bože sačuvaj, kakvi komentari. Stvarno ne znam šta da kažem na ovo sada, naprosto sam iznenađena. Ja sam neko ko je vodio računa u trudnoći, vežbala sam do porođaja. Kilažu sam dovela do savršensva iako je prošlo svega par dana od porođaja. Nemam postporođajnu depresiju i savetujem sve devojke, žene koje planiraju da se ostvare u ulozi majke da budu što aktivnije tokom trudnoće jer će im posle biti mnogo lakše.

3. Jelisaveta Orašanin

Prelepa glumica Jelisaveta Orašanin u braku je sa proslavljenim košarkašem Milošem Teodoseićem, a iz tog braka ima dvoje dete. Ona se porodila se takođe porodila u januaru, a na svet je donela sina. Ona je, kao i prvi put, drugom stanju ostala je vantelesnom oplodnjom, a intervenciji se podvrgla na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

 

 

- Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan- rekla je tada prelepa glumica i otkrila da obožava da snima kad je trudna:

 

 

- Trenutno sam više posvećena porodici, nego glumi, što je i prirpdno. Shatila sam da volim da snimam kad sam trudna jer me svi paze i vode računa o meni.

4. Ana Sević

Pevačica Ana Sević porodila se početkom decembra prošle godine, a na svet je donela devojčicu. Ona je veliku pažnju privukla svojom trudnoćom s obzirom da dete nije planirala. Ipak bila je jako srećna zbog dolaska bebe na svet, pa je rešila da venčanje koje je planirala odloži za ovu godinu. 

 

 

- Ani i Danielu je trenutno jedino važno da trudnoća protekne u najboljem mogućem redu. Svadbu su svakako planirali i pre nego što su saznali da je Ana u drugom stanju, ali ih je koronavirus naterao da promene planove i slavlje odgode za narednu godinu - ispričao je izvor blizak paru za "Alo!".

 

 

Ana je ispunila svoj plan, pa se za Danijela ove godine udala tajno i time šokirala i javnost i svog bivšeg muža Darka Lazića koga nije obavestila da se udaje.

5. Nina Janković

Jedna od naših najlepših glumica Nina Janković porodila se na Uskrs ove godine, a na svet je donela devojčicu Ivanku. Ona je već imala sina Vukašina, a kako je rekla kada je bila u petom mesecu, jedino što ju je brinulo u toku trudnoće je da se ne ugoji kao kada je bila trudna sa sinom. 

 

 

Ono što Ninu odvaja od ostalih glumica je činjenica da joj ne smeta da doji bebu na setu što je i porkomentarisala:

 

 

- Neko može da kaže vidi ovu budalu, a neko može da kaže da je to svaka čast. Sva sreća da sam samo dva puta ceo dan snimala, pa su mi tad dva puta doveli Vukašina, ali ostavim mleko tad. Tako da ga nisam ni često ostavljala. To sam malo i preterala. Odvojili smo se par puta na jednu, dve večeri.

Ko su vama najatraktivnije porodilje ove godine?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading