(FOTO) NAKON RASKIDA KRENULO "PREPUCAVANJE": Darko i Marina prave haos po društvenim mrežama, EVO KOME JE TEŽE PAO PREKID VEZE!

Autor:

Zabava

20.06.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepucavanje preko društvenih mreža uzelo maha!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Darko Lazić i Marina Gagić

Naime, on je navodno rešio da započne biznis u Nemačkoj gde trenutno boravi. Lazić je pored toga, promenio i imidž, te se na njegovom Instagramu mogu videti fotografije na kojima je skroz drugačije odeven.

On sada nosi raskopčane košulje, uske antalone i upadljiv kaiš, jedna je od kombinacija, koja je naročito ženama zapala za oko, a koju je Lazić ponosno pokazao na svom Instagramu.

Darko je potom objavio i snimak iz provoda, po kojem, svemu sudeći se i te kako dobro zabavlja.

Iako, je Darku zbog saobraćajnih prekršaja navodno trajno oduzeta vozačka dozvola u Srbiji, on svoju strast za vožnjom uspeva da ostvari u inostranstu, a tome u prilog govori i fotka koju je podelila na društvenim mrežama i na kojoj on ponosno pozira za volanom, dok mu na ruci, kao slučajno, blista skupoceni sat.

Za to vreme njegova bivša verenica Marina Gagić veoma je aktivna na društvenim mrežama gde neretko deli svoje fotografije na kojim pozira u zavodljivim kombinacijama.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marina

21.06.2021 08:31

Bolje bi im bilo da se oboje uozbilje zbog dece. On sigurno nije mogao tako brzo da dodje do vozacke dozvole u Nemackoj i ovo je verovatno seo za volan da se hvali,jer drugo i ne zna. Sa svojim ponasanjem tesko da ce ga Svaba trpeti bez gomile kazni.