(FOTO) OPAKI MOMCI SU SE BORILI ZA NJU, A ON JE OSVOJIO NJENO SRCE: Isplivala dugo skrivana fotka Stanije I NJENE NAJVEĆE LJUBAVI!

Autor:

Zabava

19.06.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je bila velika ljubavna priča.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija

Rijaliti zvezda i starleta Stanija Dobrojević trenutno uživa u ljubavi sa bivšim zadrugarom Markom Markovićem, od kog se ne odvaja, a mnogi su spekulisali i da ju je verio.

Tokom Stanijine karijere mnogi muškarci estradnog miljea su se provlačili uz njeno ime, od Kristijana Golubovića, Baneta Čolaka, Vladimira Tomovića, ali i njene najveće ljubavi Milan Nikolić, poznatiji kao Šareni.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stanija i Filip

Starleta je nekoliko puta pričala o svom odnosu sa Šarenim i kolika je to ljubav bila, koja je prekinuta onog trenutka kada je uplovila u ljubavnu romansu sa Filipom Panajotovićem, i to u rijalitiju Farma 4.

Za Dobrojevićevu su se uvek vezali opasni momci, pa je tako i Milana predstavila kao momka koji nije dao na nju, kao i da ju je držao kao malo vode na dlanu. Međutim, kako je vreme prolazilo, njihovi putevi su se razišli, a za njima su ostale ljubavne uspomene.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

19.06.2021 13:51

Stanija i ljubav...Svako sa 300e je mogao da je plati, kasnije je poskupela..Lepsa verzija Sorajr, prostitucija na delu