(FOTO) PEVAČICA JE SVOJU INTIMU KRILA KAO ZMIJA NOGE: Isplivali PIKANTNI detalji iz života Ane Stanić!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.06.2021

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome se nije pisalo!

RepublikaFoto: Promo
Pevačica je krila svoju intimu, a sada se saznalo!

Pevačica Ana Stanić oduvek se trudila da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti i svoju intimu čuvala je samo za sebe.

Tako mnogi i ne znaju da ona ima sestru po ocu, koja je od nje mlađa čak 34 godine. Naime, Anin otac, hirurg Vojkan Stanić, ponovo se oženio nakon razvoda od pevačicine majke i sa suprugom Marijom dobio ćerku Klaru koja danas ima 11 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?????? (@ana1stanic)

U jednom od retkih intervjua u kojima je govorila o ovoj temi, pevačica je rekla kako njihova porodica skladno funkcioniše, a posebno je zanimljivo to da je njena sestra samo dve godine starija od njenog sina Vuka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?????? (@ana1stanic)

-Klara je još jedno veliko bogatstvo u mom životu i s njom imam sjajan odnos. Od Vuka je starija samo dve godine, a oni se veoma lepo igraju kada su zajedno. Njemu je jasno da je Klara njegova tetka, ali ne postavlja previše pitanja oko formalnosti – rekla je ona jednom prilikom, preneo je Glossy.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading