(FOTO) NA NJEGA JE POTPUNO ZABORAVILA: Sada uživa u LJUBAVI sa košarkašem, a evo koga je Teodora Džehverović prevarila sa Anđelom!

Autor:

Zabava

19.06.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je ostalo zabeleženo.

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Teodora

Tinejdž zvezda i pevačica današnjice Teodora Džehverović u poslednje vreme vrlo otvoreno priča o svojoj novoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Međutim, ono što su mnogi zaboravili, jeste da je Teodora prevarila svog tadašnjeg dečka Kristiana, kom je i posvetila pesmu ,,Kristijan Grej".

RepublikaFoto: instagram.com
Nino i Teodora

Sve se desilo pod budnim okom kamere u rijalitiju Zadruga i to u prvoj sezoni. Podsetimo, kada je pesma izašla, sa Teodorom je u rijalitiju bila i majka Goca Džehverović, te su se zajedno radovale numeri. 

Dosta se spekulisalo, što je i Teodora sama priznala, da su mnogi kadrovi iz spota izbačeni, a ona je Kristiana prevarila tada sa manekenom Anđelom Rankovićem, koji je ušao i ove godine u aktuelnu sezonu Zadruge 4.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Dečko Teodore Džehverović Kristian

Podsetimo, tokom Teodorinog takmičenja u muzičkog talent šou programu, Kristian je njoj sve vreme bio podrška, dolazio je na njene nastupe i bodrio je svim silama.

Međutim, Teodora je svoju prošlost posle rijalitija ostavila iza sebe, pa je tako i prestala javno da spominje koliko je povredila Kristiana tada kada je svima priznala javno da joj se svideo baš Ranković, sa kojim je kasnije i raskinula, zbog toga što njena majka nije bila za njihovu vezu, kako se tada spekulisalo.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Teodora i Anđelo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading