HAPŠENA ZBOG DROGE I PODVOĐENJA, A SAD TVRDI DA JOJ PRETE SMRĆU: Željka Rolović frapirala javnost novom izjavom!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.06.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno joj je stigla pretnja da će je likvidirati!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Pobegla je i Švedsku!

Najpoznatiji ženski makro s prostora bivše Jugoslavije Željka Rolović, inače najbolja drugarica Soraje Vučelić, pobegla je glavom bez obzira iz Crne Gore zbog prernji ubistvom.

Kako prenosi "Kurir", madam Željka, koja je glavni organizator prostitucije na jahtama na Crnogorskom primorju, se uplašila za svoj život jer joj je, kako tvrdi jedan politički moćnik iz Crne Gore poručio da će angažovati klan da je likvidira, ukoliko se ne bude videla s njim.

- Prolazim kroz pravi pakao. Životno sam ugrožena. Trenutno se nalazim u jednoj evropskoj državi, gde sam podnela zahtev za azil. Visoki funkcioner bivše vlasti mi je posredno uputio pretnje, da će, ako se u što kraćem vremenskom periodu ne vidimo, angažovati ljude iz klana da me likvidiraju. Naime, od smene režima u Crnoj Gori kod pojedinih biznismena i bivših ministara vlada opšta histerija straha od potencijalnih svedoka saradnika - priča uznemireno Željka.

RepublikaFoto: facebook.com/Željka Rolović
Tvrdi da joj prete ubistvom!

Prema njenim rečima, taj moćnik koji joj preti je u strahu od dokaza za koje misli da ih ona ima.

- Zaista ne znam ko mi iz bezbednosnih krugova crta metu na čelu, šireći lažne informacije da posedujem opasne dokaze u vidu snimaka nekakvih dogovora o višemilionskim transakcijama od ilegalnih poslova, koji su se navodno dogodili na jednoj ruskoj jahti. Desilo se to da je plasirana lažna priča da sam bila prisutna na večeri u društvu kriminalaca i političara, gde je između ostalog dogovorena pomenuta višemilionska transakcija. Zapravo, iza svega stoji patološko ljubomorni političar, koji bi po cenu svega da me vrati u staro okruženje. Želela bih da demantujem režirane navode i u javnost iznesem istinu - zaključuje ona.

Podsetimo, madam Željka je hapšena u avgustu 2015. u okviru akcije „Lutka", kao i zbog posedovanja kokaina i marihuane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading