(FOTO) KAĆA GRUJIĆ KIPTI OD BESA: Svaka naredna laž biće nagrađena TUŽBOM!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.06.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačiva poslala jasnu poruku!

RepublikaFoto: PrntScr Šok Tok
Oštro je demantovala laži!

Danas je kao bomba pukla vest da je popularna pevačica Katarina Grujić zaratila sa svojom porodicom, a posebno sa svojim ocem jer ne želi venčanje da napravi u Crnoj gori.

Buduća žena fudbalera Marka Gobeljića navodno se posvađala sa ocem jer su je želela da svadbu napravi u Beogradu u jednom luksuznom restoranu na Senjaku zbog toga što su popularnom paru svi bitni prijatelji ovde. Trudna pevačica je ovo najstrašnije demantovala, a svoju ljutnju iskazala je na instagram storiju.

Foto: printscreen
Bensa je...

- Dragi moji, uglavnom nemam običaj da se javno oglašavam, ali ovog puta moram. Smatram da iza sebe imam karijeru koja traje dugi niz godina i isto toliko godina uspešne saradnje sa medijima. Moja karijera nije građena na skandalima, niti će biti u budućnosti! Takođe, moja porodica nije dužna da trpi stres, laži i klevete zbog toga što sam ja javna ličnost i zbog nečijeg većeg tiraža! Moj privatan život nije i nikada neće biti rijaliti program i nikada neću dozvoliti da se od najlepše stvari koja mi se privatno desila pravi nešto ružno i izmišljaju kojekakve gnusne laži! Svaka naredna laž biće nagrađena tužbom! S poštovanjem, Katarina Grujić- napisala je izrevoltirana pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading