(FOTO) NE ZADOVOLJAVA KRITERIJUME NIJEDNE ŽENE, A IPAK IMA KOJU POŽELI: Otkrivena TAJNA Ace Lukasa, zbog OVOGA sve padaju na njega!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.06.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je njegova tajna!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Kako on osvaja baš svaku ženu?

Nije samo autobiografija, koju je Aca Lukas izdao pre nekoliko dana, pokrenula lavinu komentara "Ama, kako je moguće da žene odlepe za tim Lukasom?!", već je to pitanje koje se postavlja decenijama unazad i činjenica koja šokira javnost.

Šokantna je činjenica da Lukas može da osvoji svaku ženu koja poželi, ne samo zato što fizički ne zadovoljava kriterijume većine žena (umeren, zgodan, pametan, kulturan, posvećen porodici), već zato što nema ni jedan manir muškarca koji je "poželjan za svaku ženu".

Kako je i sam Lukas u nekoliko navrata pričao, od kada zna za sebe žene je menjao "kao čarape". Iza sebe ima tri braka, i na desetine veza i vezica. Svaka žena je odlepila za njim i odmah htela brak i decu.

 

 

- Ma on je lud verujte... koju zacrta da osvoji, ta je bila negova. On je pre svega čovek koji šarmira i žene i prijatelje svojom duhovitošću. Sa njim kad sedite i slušate njegove priče, komentare, obašnjavanja najobičnijih životnih događaja, vi umirete od smeha. Nema to veze sa onim Lukasom kog gledamo na televiziji. Naravno, svaka žena prvo "padne" na taj šarm koji ima. Druga stvar je "Moć Aleksandra Vuksanovića". Njegova popularnost, pa i finansijska moć je svakako jedna od stvari koja je privukla određen broj žena. Ono što je specifično kod njega, on na isti način muva ženu sa kojom planira decu i brak i onu koju će da odvede u krevet za jednu noć. I baš zato svaka pada na njegovu priču. Desilo se bezbroj puta da sutradan i ne zna kako se zove ona sa kojom je proveo noć, a pričao joj je "da je konačno našao pravu"- objasnili su Lukasovi prijatelji za "Blic" kako mu to uspeva.

 

 

Lukas je u nekoliko navrata pričao zašto misli da je toliko fatalan za žene:

- Zato što sam pravi muškarac. Jedino pravi muškarci što su stariji bolji su frajeri. Jao, kada vidim kako sam izgledao pre 20 godina. Od onoga ne može da se izgleda lošije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading