(FOTO) GOBELJA NAPRAVIO PROBLEM U KAĆINOJ PORODICI: Pevačica se zbog verenika sa ocem posvađala na krv i nož!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.06.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako je ljuta!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Posvađala se sa ocem!

Katarina Grujić posvađala se sa svojim ocem Grujom zbog venčanja sa Markom Gobeljićem.

Ona ne želi svadbu u Crnoj Gori jer su joj svi prijatelji u Beogradu, a njen otac to zahteva!

- Kaća i Gobelja su pre nekoliko dana otputovali u Crnu Goru, gde su se videli sa njenim roditeljima. Bili su zajedno na ručku, kada im je Gruja saopštio da bi on želeo da svadbu naprave u Bjelasici, odakle je rodom. Rekao je da će im on sve organizovati na svom ogromnom imanju. Kaća je odmah počela da negoduje, a on joj je objašnjavao da bi tu bili skriveni od medija i da bi mogli opušteno da uživaju - kazao je izvor blizak Katarini za "Informer", pa dodao:

 

 

- Toliko je pobesnela da je počela sa njim da se svađa. Objašnjavala mu je da je Markovo i njeno društvo iz Beograda. Tata joj je obećao da će on platiti prevoz i smeštaj za sve zvanice, ali Kaću ni to nije ubedilo da prihvati njegovu ideju. Na kraju je presekla i rekla da neće više da se prepire i da će venčanje biti tamo gde ona kaže. Gobelja je sve vreme ćutao, nije želeo da se meša.

Kaća želi da sledeće godine organizuje veliku svadbu za čak 500 ljudi, a velika želja joj je da to bude u jednom lokalu na Senjaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bhm

18.06.2021 23:03

Ako pozove i sve bivše verenike biće barem 800 ljudi na svadbi!