SVE JE BILA LAŽ, ANU SEVIĆ DANIEL NIJE VERIO: Otkrivena prava istina o VENČANJU!

Autor:

Zabava

17.06.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i pevačica Ana Sević nedavno je otkrila da se venčala u tajnosti, a pre toga objavljeno je da se verila sa svojim dugogodišnjim partnerom i ocem svoje ćerke Sene, Danielom Nedeljkovićem.

Foto: instagram.com/anasevicofficial Potvrđeni nalog
Veridbe nije nije ni bilo...Ana i Daniel

Međutim, sada je Ana obelodanila da se zapravo Daniel i ona nisu verili, te da je prsten koji su mnogi videli samo običan nakit i da se ta njena objava odnosila na venčanje:

- Daniel i ja nikada nismo bili vereni, neko je video da ja nosim prsten na srednjem prstu, pa su počeli da pišu kako smo se verili. Istina je da smo se tajno venčali i da je to bilo isplanirano baš onako kako sam želela. I ćerkica Sena je bila sa nama - rekla je Sevićeva za "Kurir".

Podsetimo Ana i Danijel venčali su se nedavno, a na ceremoniji sklapanja braka bilo je oko 20 ljudi iz njihovog bliskog okruženja. Kako je pevačica otkrila, njih dvoje sklopili su brak i u opštini, ali i u crkvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading