Ratnici, sekire, borba, i ONA kao specijalni gost: Novi spot Slađe Allegro pomera granice, pevačica predstavila prvu ekranizovanu muzičku bajku

Autor: Marko Pantić

Zabava

17.06.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađina ćerka Mila ima posebnu ulogu u spotu

RepublikaFoto: Blagoje Keselj/Sharan Concept

Pevačica Slađa Allegro objavila je novi spot za pesmu "Familija", koji zasigurno pomera granice, te se slobodno može reći da je pravi kratkometražni film. 


Pored viking ratnika, borbi, specijalni efekata najveća zvezda spota je zapravo Slađina ćerka Mila Dragaš, koja ima posebnu ulogu u spotu. 

 

RepublikaFoto: Printskrin/youtube
Slađa sa ćerkom Milom


Ideja da se Mila pojavi u spotu je naravno mog producenta Sharana, "mozga" čitave operacije. On je od samog početka projekta u spotu video Milu. I mislim da smo zaista napravili pun pogodak što se ona pojavila u spotu - priča pevačica. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Slađa i ćerka Mila u spotu


Slađa takođe ističe da je spot rađen u realizaciji i po ideju njenog producenta Sharana koji se trudi da svaki  novi projekat bude drugačiji i sa inovacijama. 
RepublikaFoto: Blagoje Keselj/Sharan Concept
Slađa sa ekipom spota


- Sharan ima taj osećaj ne samo za pesmu nego i za sam projekat. Njegova svaka zamisao mora da se realizuje, i retko kad ono što je zamislio se ne ostvari. Čast je i privilegija raditi sa ljudima koji te razumeju i poznaju. U spotu se pojavljuju i mnogi moji drugi saradnici i prijatelji, jer ipak smo mi jedna velika "Familija". Iz naše Sharan Concept kuće u narednom periodu očekujte još mnogo dobrih i zanimljivih projekata - poručila je Slađa. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading