(FOTO) VEDRANA RUDAN SE RAZVELA POSLE 30 GODINA BRAKA: Književnica ŠOKIRALA javnost i otkrila da je našla 15 godina mlađeg dečka i da se PONOVO udaje, a evo i kada!

Autor:

Zabava

17.06.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vedrana je odlučila da započne novu ljubavnu priču.

RepublikaFoto: printscreen/PRVA
Vedrana Rudan

Književnica Vedrana Rudan (71) na svom blogu pisala je o razvodu od bivšeg supruga, ali i o novom izabraniku za kog će se, kako navodi, udati već sledećeg utorka.

Vedrana napisala je da se od bivšeg muža razvela nakon 30 godina braka, kao i da je tu odluku donela nakon što su za vreme karantina provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese.

RepublikaFoto: printscreen/PRVA
Vedrana u emisiji

U svom blogu Vedrana je napisala da se od bivšeg supruga razvela nakon 30 godina braka, kao i da je tu odluku donela u toku karantina zbog svetske pandemija korona virusa, te su zajedno provodili 24 sata, zbog čega je došlo do prezasićenja, ali i shvatanja da imaju različite interese.

- Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privezak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi**eo je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: "Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust". Odselio se u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj - napisala je Rudan na svom blogu Rudan.info, a prenosi "24sata.hr".

Foto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal
Vedrana

Ona je zatim iznenadila mnoge vešću da već ima u planu novo venčanje, te je otkrila i da je upoznala novog dečka, a potom i šokirala sve da je njen izabranik mlađi od nje 16 godina. Ono što je Vedranu privuklo kod njenog izabranika jeste njegov vedri duh, a zaljubili su se u prodavnici, dok je on kupovao ljubičaste cipele, a književnica je gledala u ljubičastu torbu.

- "Super je torba", rekao je. Već me godinama niko ne vidi. Oduševila sam se. "Tvoje cipele su ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba." "Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom." Kapirate? Koja dobra baza. "Pa da hodamo kroz život istim korakom." Otišli smo kod njega kući na piće, ostalo je istorija - otkrila je Rudan, te dodala da će se venčati u utorak u opatijskom parku pored crkve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lucky

17.06.2021 11:37

Sta bi sa onim ,,znam koliko mi je ostalo ,,i ostalim tvojim hirovima. Po kom to kriterijumu si ti bolja od ,, babe mala,Jami ,i ostalih pevaljki,naravno i sarleta,samo sto su one mladje lepse i zgodnije 1000 puta OD POCETKA TVRDIM DA SI OBICAN LICEMER.DA I TI MISLIS DA CES ZIVETI VECNO.

MIMI9

17.06.2021 12:16

Šta se dešava ? Žena se zavitlava.

Milutin

17.06.2021 13:24

Preterala se baka....