(FOTO) NATAŠA SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA BEOGRAD: Isplivala fotografija gde se pevačica nalazi i sa kime provodi vreme!

Autor:

Zabava

17.06.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša je odlučila da se malo odmori od buke.

RepublikaFoto: printscreen/šok tok
Nataša Bekvalac

Novosadska barbika i jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni Nataša Bekvalac vrele dane provodi na selu sa svojom decom, o čemu svakodnevno obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: e-stock/M.MILIVOJEVIĆ
Nataša na nastupu

Poznato je da Nataša iza sebe ima dva braka, u kojima je dobila ćerke Hanu i Katju, a sada je svoje pratioce raznežila fotografijom na kojoj se vide kako njih tri zajedno uživaju u blagodatima svežeg vazduha. Nataša je ležala na kauču, dok je Katju držala u naručju, a Hana ležala pored njih. Sudeći po njenom pogledu, Bekvalčeva je uživala u gledanju nečega, dok su njena deca odmarala.

- Na selu sa mojom decom - napisala je Nataša.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Nataša uživa sa ćerkama na selu

Tokom gostovanja u emisijama ili izjavama za medije, Nataša je uvek isticala koliko jedva čeka da se vrati na scenu i koliko joj nedostaje kontakt sa publikom, ali jedno je sigurno, dan sa njenim ćerkama joj uvek napuni energijom za nove poslovne pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading