KAO DA JE DOŠAO DA SE OPROSTI SA SVIMA! Novica je pre samo nekoliko meseci došao na Tomin pomen i rekao da se prepušta sudbini...

Autor: Republika.rs

Zabava

16.06.2021

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novica Zdravković poslednji put u javnosti je viđen na obeležavanju 29. godina od smrti njegovog brata Tome Zdravkovića.

Foto: youtube.com/Pink.rs
Novica Zdravković na Tominom pomenu

U septembru poštovaoci lika i dela Tome Zdravkovića okupili su se na groblju kako bi obeležili 29. godina od njegove smrti.

Među njima bio je i Novica koji je tada medijima govorio kako ne može više da se bori sa bolesti i da se prepustio, pa koliko poživi.

Foto: youtube.com/Pink.rs
Kao da se opraštao sa svima

Od tada je prošlo nepunih 10 meseci, kada je večeras saopšteno da je legendarni pevač preminuo. Vest je potvrdio i Novicin sin Dušan.

Novica je na pomenu pričao sa dragim prijateljima i saradnicima, govorio je o Tomi i tome koliko je i jednog i drugog izjedala svađa koju su imali. 

Kao da je znao da neće još dugo voditi ovu tešku bitku, Novica je na bratovljevom grobu pričao da ne želi da skonča kao on, već da će živeti kako živi, bez teških terapija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading