CEO ŽIVOT BIO JE U SENCI SLAVNOG BRATA! Novica Zdravković do kraja života patio je zbog svađe sa Tomom

Autor: Republika.rs

Zabava

16.06.2021

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Novica Zdravković preminuo je nakon duge i teške bolesti.

Foto: youtube.com/Pink.rs/printscreen/youtube
Toma i Novica Zdravković

Novica Zdravković (74), brat poznatog pevača Tome Zdravkovića, preminuo je u KBC Zvezdara.On se više od 18 godina borio sa rakom prostate. Kako je nedavno govorio, nije želeo da ide na lečenje jer nije želeo da se muči kao njegov brat koji je išao na hemoterapije.

Novica Zdravković bio je srpski pop-folk pevač koji je rođen u Leskovcu 1947. godine. Bio je najmlađe od petoro dece u porodici Zdravković.

 

Iako se i sam decenijama bavio muzikom i stvorio brojne hitove, uvek je bio u senci brata Tome Zdravkovića. Njih dvojica do poslednjeg Tominog dana čak nisu ni govorili zbog spora oko pesama koji su vodili, a na kojima je on stekao veliku popularnost.

Objavio je nekoliko albuma, a 21. decembra 2005. godine na Beogradskom sajmu je održao najveći koncert u svojoj karijeri.

Bio je u braku sa suprugom Jelenom. Imao je dvoje dece, ćerku Katarinu i sina Dušana.

On je skoro dve decenije vodio bitku sa opakom bolešću - kancerom bešike. Novica je pre tri i po godine saznao da je bolest uzela maha, te da je tumor postao zloćudan, zbog čega se povukao iz javnog života, ipak nij želeo više da ide na lečenje, kako se ne bi mučio kao Toma. Tvrdio je da se prepustio sudbini pa koliko poživi.

Novica je  reči izgovorio je na pomenu svom bratu Tomi koji je održan u septembru prošle godine. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading