PONOVO NA OKUPU! Zbog male Mie zakopali ratnu sekiru: Lunina beba pomirila porodicu

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

16.06.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijeva je nedelju dana pred porođaj bila u panici i molila Anabelu i Marka da oproste jedno drugom. Rekla im je da neće moći sama kad se porodi i da joj je potrebna pomoć od oboje

Foto: printscreen
Mia pomirila porodicu Đogani i Miljković

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani porodila se prekjuče i na svet donela devojčicu Miu, a kako Srpski telegraf saznaje, ona se prethodno na sve načine borila da porodicu okupi i pomiri pre nego što beba dođe na svet, u čemu je i uspela.

Naime, Đoganijeva je porođaj videla kao idealnu priliku da natera majku Anabelu Atijas i supruga Marka Miljkovića, koji su odavno na ratnoj nozi, da sklope primirje, te su je na kraju i poslušali.

- Luna je nedelju dana pred porođaj bila u panici jer se plašila kako će sve da protekne. Non-stop je pričala s majkom telefonom, molila je da dođe u stan, ali to nije uvek bilo moguće jer Marko i ona nisu pričali. S Anabelom je morala da se viđa kad je Marko negde napolju i završava svoje poslove. Pošto je Anabela došla na poziv ćerke Luna je počela da plače jer joj je svega bilo preko glave. Rekla joj je: "Ne mogu više ovako, da moj muž i majka ne mogu očima da se gledaju! Sad će beba da se rodi, neću moći sve sama, a vi se mrzite kao psi! Molim vas, ako me volite, pružićete ruku jedno drugom jer hoću da mi porodica konačno bude normalna, kao i svaka druga. Dosta smo se međusobno mrzeli" - priča za naš list izvor blizak zaraćenim porodicama.

Luna je htela da beba odrasta u skladnoj porodici, a ona je na kraju uspela da omekša i najtvrđa srca

Kako dalje saznajemo, Atijasova je bila tvrđi orah, pa je ćerku ubeđivala da će imati njenu pomoć bez obzira na to što ne priča sa Markom, ali Luna za to nije htela ni da čuje.

- Luna je majci rekla da hoće da ih vidi sve na okupu kad se beba rodi jer će samo tako srce da joj bude puno. Anabela je pokušala da eskivira pomirenje s Markom, ali je pala na ćerkine suze. Luna je tad zagrlila majku i počela da plače od sreće - priča izvor i dodaje da je novopečena mama navijala da pomiri sve u porodici da bi svi učestvovali u odgajanju bebe:

Marko zvao Anabelu na slavlje

Iako se Anabela nije pojavila na Skadarliji, gde je Marko Miljković upriličio malo slavlje za najuži krug, Lunina majka je bila pozvana i dobrodošla. To je potvrdila i Markova svastika Nina Đogani.

- Beba nas je sve pomirila. Mama nije došla jer i kod kuće dočekuje goste, morao je neko i da ostane sa Blankicom. Pa i tata je otišao da spava - rekla je Đoganijeva, s kojom je na slavlje došao i Savo Perović, koji je takođe zaboravio na svađu sa Markom i zajedno sa Ninom poručio za medije:

- Ma odavno više nema nikakvih svađa. Sada smo svi u dobrim odnosima. Svi smo srećni zbog Miinog rođenja!

Inače, Miljković je ceo dan i noć slavio rođenje ćerke. S njim su se veselili Đoganijevi, dok je Anabela, ponesena emocijama, slavila 300 metara od zgrade u kojoj Marko i Luna žive.

- Luna je htela da joj svi pomažu oko ćerke jer joj je i sama trudnoća bila naporna. Rekla je da hoće da mala Mia odrasta u skladnoj porodici, bez svađa, pa su se zbog toga svi dozvali pameti i poštuju njenu odluku. Anabela i Marko pričaju kao da se ništa nije desilo, a Luna je uspela u namerni da ponovo okupi porodicu. Svi su slavili posle porođaja, ali će tek da naprave veselje kad bude i Luna mogla da se opusti posle oporavka i izlaska iz bolnice.

Luna: Nisam znala šta je ljubav dok se nije rodila Mia

Luna Đogani objavila je na društvenim mrežama fotografiju sa ćerkicom Miom, ispod koje je napisala koliko joj znači.

- Definicija ljubavi mi nije bila jasna i potpuna do ovog trenutka. Najveća sreća ovog sveta rodila se 15. 6. 2021. Slušala sam ranije majke kako opisuju ljubav prema deci, ali ovo ne može da se opiše. Ovo moraš da doživiš da bi shvatio! Moje biće, moja duša, moje srce, koje kuca. Želela sam te toliko da sam poludela čekajući te. Dobili smo te iz velike ljubavi i srećna sam što ličiš na tatu jer kad god te pogledam vidim mini-verziju osobe koju toliko volim! Ti si naša snaga i naša pobeda. Volim te, živote mali, Mia - objavila je Luna na Instagramu iz porodilišta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading