HITNO PRIJAVLJENO POLICIJI: Olivera Kovačević u paklu PREVARE, ALARMIRANI NADLEŽNI ORGANI!

Autor:

Zabava

16.06.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka u grotlu pakla!

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Zabava - Zvanični kanal
Olivera Kovačević

Olivera Kovačević, novinarka, autorka i urednica zabavnog programa Javnog servisa, dala je novi intervju za magazin Story, u kojem je pričala o svojoj karijeri i životu, navodeći da je svojevremeno bila žrtva velike internet prevare.

„Više od godinu dana internetom kruži moj lažni intervju na pet strana koji detaljno opisuje moje navodne zdravstvene tegobe i reklamira preparat koji me je kobajagi spasao, a da je sve izmišljeno, od reči do reči. Svakog dana neko me pozove da me pita da li je taj preparat dobar, pa ih upozorim da je laž sve što tamo piše, osim moje fotografije. Tu prevaru sam prijavila policiji, ali pošto je sajt na kojem se nalazi ovaj lažni intervju registrovan negde u Americi, procedura njegovog skidanja sa interneta veoma je komplikovana“, izjavila je Kovačević za magazin „Story“.

„Zamislite dokle smo došli da morate toliko da lažete da biste prodali neki nazovi lek?“, pita se Olivera.

Ovo, kako kaže, nije prvi put da joj se nešto ovako dešava.

„Isto tako, preko mene i mog izmišljenog razgovora s Novakom Đokovićem reklamirli su bitkoin. Problem je što su to sive zone internet piraterije i još uvek nema efikanosg načina za obračun s njima“, govorim Olivera Kovačević za pomenuti magaZin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading