MARIJA ŠERIFOVIĆ ŠOKIRALA JAVNOST: Otkrila zakulisne priče žirija Zvezda Granda, EVO ŠTA SE DEŠAVA IZA KAMERA DOK NIKO NE GLEDA!

Autor:

Zabava

16.06.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović progovorila o onome o čemu se dugo ćutalo!

Foto: Promo
Marija Šerifović

Marija Šerifović, jedna od najboljih pevačica sa naše javne scene, a za portal Alo je otkrila kakvi su joj planovi sada kada su mere popustile, ali i da li postoji neko poseban u nje

Putovanja joj nedostaju standarno, ali i publika. Međutim, ljubav joj i ne nedostaje jer za nju trenutno nije spremna.

- Ne! Mene te stvari neće, pa me neće (smeh). Ali, ajde što one mene neće, nego što ni ja neću njih. Ne želim da se zaljubim. Trenutno mi je ovako super.

Foto: Promo

Marija Šerifović o emotivnom statusu

Mere su popustile, ali kako stvari stoje, Mariji to ništa ne znači po pitanju posla.

- Kod mene se ništa senzacionalno nije promenilo, koncertnih aktivnosti još neće biti tako da sam se ja u mojoj glavi raspustila do proleća sledeće godine. Istovremeno mi je beskrajno drago što su neke kolege počele da rade, jer je to ujedno i nada da će sve profunkcionisati i vratiti se u normalu - rekla je Marija.

Do proleća se raspustila, mada na momenat nejasno zašto, a onda je ona objasnila i okrila šta će raditi preko leta.

- Zato što je 8. mart moj dan, ali i vaš.

- Ništa, da se sunčam i školjke skupljam (smeh). Planiram da odem na more, ali negde daleko gde nema vas, medija.

RepublikaFoto: Printscreen
Marija o planovima za leto

Osim što je vanserijska umetnica, Marija se pokazala odlično i u vlogerskim vodama, ali izgleda da time ne želi da se dugoročno bavi.

- Ne, ja sam pevačica na prinudnom odmoru.

Nezaobilazna tema su uvek i ,, Zvezde granda'', pa se pevačica dotakla i novih pravila, kandidata, ali i njenog daljeg žiriranja.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Marija tokom žiriranja u Zvezdama Granda

- Raduju me nova pravila i činjenica da će najboljeg izabrati narod, ali najviše me raduje to što će se ova sezona uskoro završiti -istakla je Marija

- Malo je nezahvalno komentarisati to... Žiri je taj koji prepoznaje kvalitet mojih kandidata i zato oni i prolaze u tolikom broju. Činjenica je da su oni dobri pevači i da su se zato i opredelili za mene. Mi smo samo radili na tome da oni iz kruga u krug budu sve bolji i bolji i samim tim najveći broj njih stigne do finala - a onda dala malo zbunjujući odgovor po pitanju njenog daljeg žiriranja:

- Nakon finala koji će se desiti 26. juna, imaćemo jedan kolektivni sastanak na kojem ćemo odlučiti o daljim aktivnostima. Videćemo...

Foto: Promo foto
Marija Šerifović

Dok je pričala o Zvezdama Granda, potegla se tema odnosa sa drugim članovima žirija, a ona je istakla da je sve to deo programa i da bez tenzije ne može, ali da joj je definitivno lakše da radi sa kandidatima što ne znači da postoje loši odnosi i netrpeljivost među članovima žirija.

- Ne postoji. Mogu odgovorno da tvrdim ispred svojih kolega i članova žirija da sve ono što ljudi gledaju, a gde dođe do grube reči, psovke ili neugodnih komentara, da apsolutno niko od nas to ne doživljava lično. Mi na svakoj pauzi sednemo, porazgovaramo, ručamo, večeramo, družimo se, komuniciramo i to je zapravo jedina istina. Sve ostalo je šou biznis.

Foto: Promo
Žiri Zvezda Granda

I za sam kraj, otkrila je planirali i ona kao njene kolege da napiše i izda knjigu.

- Izgleda da su svi za vreme korone poludeli i sad su počeli da pišu knjige. Ja to nemam u planu - zaključila je Šerifovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading