DARKU LAZIĆU TRAJNO ODUZETA DOZVOLA, A ON ĆE JE IPAK PONOVO DOBITI: Evo kako pevač ponovo dolazi do VOZAČKE!

Autor:

Zabava

16.06.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaču Darku Laziću u trajno je oduzeta vozačka dozvola i on nema više pravo čak ni da polaže vožnju.

RepublikaFoto: instagram.com/marko.gacic
Našao način da dobije dozvolu... Darko Lazić

Ali to važi samo za Srbiju, ali ne i za druge zemlje zbog čega je Lazić, između ostalog, i odlučio da ode u Nemačku. 

Lazić je 2018. godine doživeo tešku saobraćajku kod Brestača i jedva izvukao živu glavu, obećao je da više neće sedati za volan, ali izgleda da se nije opametio.

- Darku je trajno oduzeta vozačka dozvola u Srbiji. I pre stravične saobraćajke imao je mnogo prekršaja. Silne kazne je poplaćao zbog upravljanja vozilom bez isprava, kao i zbog prekoračenja brzine. Da bi ponovo seo za volan, mora opet da polaže vožnju, ali je to sada mnogo komplikovanije i duže traje nego pre nekoliko godina. Zato je digao ruke od vozačke dozvole, barem u Srbiji - priča dobro obav šteni izvor i dodaje da je folker smislio kako da "preko noći" dođe do nove dozvole.

- Planirao je da se zajedno sa Marinom i sinom Aleksejem preseli u Nemačku, jer bi voleo da mu se sin tamo školuje. To sve je palo u vodu kada ga je žena pre četiri meseca ostavila. Međutim, Darko nije odustao od svojih planova da ode u inostranstvo. Dodatni motiv za tu odluku mu je to što bi „preko" opet mogao da polaže vozački. Lazić otkriva da se seli u Nemačku čim završi sa nastupima preko leta.

RepublikaFoto: ST/P. DIVAC
Otišao u Nemačku da polaže vožnju... Darko

- Posle letnje sezone selim se u Nemačku i to je moja definitivna odluka. Odlučio sam da u inostranstvu započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za*ebancije. Živeo sam i proživeo, a sada je vreme da nešto stvorim u životu. U planu mi je da u Nemačkoj otvorim kafanu ili restoran - kaže folkeri dodaje da planira da u inostranstvu ponovo polaže vožnju.

- Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Nemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motoriza traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam besan i nervozan, sednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Otac

16.06.2021 10:40

Kakav apsurd..sin mi radi u IT sektoru za nemacku kompaniju i vlasnik mu je obezbedio plavi karton za useljenje u Nemacku sa porodicom..ipak, nemacka ambasada u Beogradu je odbila zahtev.. A ``nestasni`` Darko je odlucio da ode u Nemacku i zaposli se tamo..bez problema...rijaliti zvezde i pevaci i pevacice..

Vladica

16.06.2021 19:43

Darko ne shvata da mu je dozvola oduzeta u njegovom interesu da bi se zaštitio njegov život. A i životi drugih.