(FOTO) TVRDE DA ZNAJU UZROK SMRTI PEVAČA: Život mu je bio pun misterija, a sada je OTKRIVEN NJEGOV KOFER KOJI NIKO NIJE OTVORIO 20 GODINA!

Autor:

Zabava

16.06.2021

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt poznatog pevača je i dalje misterija.

RepublikaFoto: Promo
Rođa Raičević

Pevač Rođa Raičević bio je velika muzička zvezda devedesetih godina. Preminuo je pre 20 godina, a njegova smrt i dalje je upamćena kao jedna od najmisterioznijih i obavijena je velom tajne.

Rođa je preminuo 7. oktobra 2001. godine, u 45. godini života, u svom stanu u Beogradu, a iako to nikada nije službeno potvrđeno govorilo se da je preminuo od prekomerne doze kokaina, što je tada sve šokiralo.

Priča koja godinama kruži, a koja je vezana za pevačevu smrt, jeste da stanari zgrade u kojoj je Rođa preminuo veruju da na četvrtom spratu stoji njegov kofer po koji ni dan danas niko nije došao, a oni ga ne diraju i ne otvaraju.

RepublikaFoto: youtube.com/ baraba054
Pevač

- Taj kofer godinama stoji tu. Kažu da je Rođin. Niko još nije došao po njega, a mi ga ne diramo – ispričala je jednom prilikom za medije komšinica pokojnog pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
glupost

16.06.2021 07:29

Ko tvrdi da zn auzrok smrti pevača?

Jovana

16.06.2021 09:16

Svasta. Zasto policija ne otvori taj kofer. Ako tu stoji zaista taj kofer vec 20 godina i kako tvrde stanari niko ga ne dira, onda policija mora da utvrdi sta se nalazi u tom koferu. To je ipak stambena zgrada puna ljudi a mozda se u koferu nalazi neki otrov koji zagadjuje ceo prostor.