(VIDEO) ANABELA NAKON ŠTO JE VIDELA LUNU I MIJU: Preslatka je, ima više od 4 KG i ista je MARKO, NE MORAM DA BRINEM ON JE DIVAN OTAC!

Autor:

Zabava

15.06.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela nakon što je videla Lunu i Miju opisala kako beba izgleda.

RepublikaFoto: E-Stock, ST/D. Kadić
Anabela Atijas i Marko Miljković

Anabela Atijas za Republiku.rs oglasila i otkrila kako se oseća nakon što se njena ćerka Luna Đogani porodila.

Pevačica kaže da je sve brzo prošlo, osim poslednje nedelje, pa priznaje da je videla bebu koja liči na oca Marka Miljkovića.

- Sve što budu brinuli, ja ću da pomognem. Ne znam za druge, ja nisam skakala jer sam ja imala hiljadu scenarija u glavi. Luna je dobro, zvala me, vidim da je jako srećna što je sve dobro. Ma, predivno. Videla sam unuku, ista je tata, videla sam sliku. Preslatka je, bucka, velika, ima pre četiri kilograma, živa je i zdrava. Beba je bila velika, morao je carski rez - rekla je Anabela i dodala:

RepublikaFoto: Republika.rs/M.P
Anabela Atijas

- Hvala doktorima i svima. Marko je ispao divan muž i otac, bila sam opuštena, ja sam žena koja ima malo dete, sve je bilo pobrkano, emocije su bile pomešane, a sutra putujem, imam poslovne obaveze. Drago mi je što Luna ima nekog ko brine. Ovo je velika stvar, posebno u vreme korone, bila je briga. 

Na temu pomirenja sa Markom Anabela nije želela da govori.

- Neću da pričam na tu temu, najvažnije su Luna i beba, to je osetljiva tema. Svi negde idemo ka tome da njih dve budu dobro i srećne. Popili smo u čast svega ovoga. Dobila sam unuku, ljudi! - ističe Anabela.

RepublikaFoto: Republika.rs/M.P
Anabela Atijas

Kaži da žene mnogo teže i emotivnije dožive porođaj svoje dece nego svoj, kako je tebi bilo dok si čekala vesti?

- Meni je sad glupo da pričam, jer ne može se doživi taj osećaj. Ja kao da sam se juče porodila i juče postala mama, žao mi je što vreme toliko brzo promiče, evo sad sam baka. Za 15-20 godina me možda neće biti, baš sam u fazonu jel moguće da mi se ovo dešava, samo razmišljam da li je dobro, da li je boli, sve vreme sam kao luda. Otkazala sam sve što sam imala, popili smo mnogo u to ime, baš imam razloga da slavim - rekla je za kraj Anabela. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading