(FOTO) OTKRIO ŠTA ĆE RADITI U NEMAČKOJ: Darko Lazić se seli i započinje novi život, a NEĆE SE BAVITI PEVANJEM!

Autor:

Zabava

15.06.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle raskida veridbe pevač je odlučio da se povuče iz Srbije na neko vreme i započne novi život.

RepublikaFoto: Printscreen
Darko Lazić u emisiji

Nakon što je stavio tačku na veridbu sa Marinom Gagić, pevač Darko Lazić odlučio je da spakuje kofere i napusti Srbiju, saznaje Kurir.

Naime, pevač je poslednjih meseci u žiži javnosti zbog raznih priča, a ovaj put je odlučio da napusti Srbiju kako bi mogao malo da se oporavi od svih skandala. Lazić je istakao u razgovoru za Kurir da posle letnje turneje odlazi iz Srbije i to u Nemačku.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Marina i Darko

- Da, definitivno je, odlučio sam da započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za*ebancije. Živeo sam i proživeo, sada je vreme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Videćemo kako će ispasti - ispričao je Lazić, koji se ipak neće odreći pevačke karijere.

- Pevanje je moja prva ljubav i nastaviću da pevam. To volim i umem da radim, samo ću se skloniti odavde. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu - bio je iskren Darko, koji će tokom leta imati posla preko glave. Gotovo su mu do septembra popunjeni termini.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić napravio selfi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading