SELIM SE U NEMAČKU: Darko Lazić odlučio da promeni život iz KORENA!

Autor:

Zabava

14.06.2021

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić odlučio je da u potpunosti promeni život.

RepublikaFoto: ST/P. DIVAC
Menja život iz korena... Darko Lazić

Popularni pevač je nakon raskida sa Marinom Gagić doneo odluku da napusti Srbiju i da se preseli u Nemačku.

- Svi me pitaju za nove pesme, ali iskreno da ti kažem, ne radim na albumu, imam druge planove. Posle letnje sezone selim se u Nemačku - izjavio je Darko za "Kurir" i otkrio motive svoje drastične odluke:

- Da, definitivno je. Odlučio sam da započnem sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za*ebancije. Živeo sam i proživeo, sada je vreme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Videćemo kako će ispasti- ispričao je Lazić koji se ipak neće odreći pevačke karijere.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić
Želi sve da zaboravi... Darko i Marina

- Pevanje je moja prva ljubav i nastaviću da pevam. To volim i umem da radim, samo ću se skloniti odavde. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu - bio je iskren Lazić, koji će tokom leta imati posla preko glave. Gotovo do septembra su mu popunjeni termini.

RepublikaFoto: ST/P. DIVAC
Otvara kafanu u Nemačkoj...

- Imam celo leto zakazane nastupe, samo da ne pooštre mere i biće super. Pretežno ću pevati po primorju i u inostranstvu, Hrvatska, Crna Gora, Austrija - naveo je Darko koji je sa Marinom Gagić ostao u dobrim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sehr gut

15.06.2021 04:59

Да, да...то тако иде- одлучише да се преселиш у Немачку, и одмах добијеш дозволу боравка. Двапут растурио породицу, а сад ће да се бави озбиљним послом, јер је „решио да се уозбиљи"? И како сад да отвори ресторан? Зар није писано да је у великим дуговима?