DECA OBRADOVALA FOLK ZVEZDU ZA NJEN 48. ROĐENDAN: Veljko i Tasa spremili Ceci žurku iznenađenja!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

15.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija i Veljko obradovali Cecu za rođendan.

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Ceca, Anastasija i Veljko Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović obeležila je juče 48. rođendan u velelepnoj vili u Ulici Ljutice Bogdana sa porodicom i prijateljima. Anastasija, Veljko, sestra Lidija, kao i dečko Bogdan, učinili su sve da pevačica uživa u svom danu.

Kako Srpski telegraf saznaje, folk diva nije htela da pravi pompu oko rođendana, ali su deca želela na svaki način da je obraduju, pa su joj spremili žurku iznenađenja.

Žurka je trajala do jutarnjih sati, a gosti su kao i uvek od Ražnatovića izlazili zadovoljni

- Veljko i Tasa su prvo pričali sa Cecinim dečkom Bogdanom, pa su se dogovorili da pred proslavu odu iz kuće na nekoliko sati da bi oni sve postavili i sredili. Srejović je sa Cecom otišao do jednog beogradskog restorana jer ju je zamolio da bude tu pošto je u pitanju sklapanje jednog poslovnog projekta, pa ga je ispoštovala. Ona je svakako planirala veselje u krugu porodice, skromnije nego prethodnih godina, pa je bila tu dok je tokom dana na kućnu adresu stizao ketering, međutim, nije ni slutila da joj deca nešto više spremaju - priča nam izvor blizak Ražnatovićima.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Ceca Ražnatović

Kako smo dalje saznali, Ražnatovićeva ni po čemu nije sumnjala da joj deca sa sestrom i dečkom rade iza leđa, pa se s Bogdanom vratila predveče kući na dogovorenu večeru u krugu najbližih.

- Kad se Ceca vratila, Bogdan ju je pustio da sama uđe u sobu gde su bili Tasa i Veljko. S njima su bila i deca sestre Lidije, pa su joj svi čestitali rođendan u isto vreme. Postavili su dekoracije, pustili muziku, a na stolu je stajala torta koju su sami naručili specijalno za nju. Lidija im je pomogla da sve lepo postave, pa je s Anastasijom stigla i da zajedno odu kod frizera da bi se sredile za žurku. Od 21 sat su počeli da pristižu prvi gosti, a Ceca nije znala šta ju je snašlo - kaže naš izvor i dodaje:

Foto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca Ražnatović i Anastastija Ražnatović

- Po ko zna koji put Ceci su deca pokazala da im je ona na prvom mestu i da su spremni za nju da urade sve, kao i ona za njih. Najbliži prijatelji, kao i kolege sa estrade, rado su se odazvali Tasinom i Veljkovom pozivu, a kada ih je pevačica videla kako ulaze, bila je iznenađena kako su deca uspela da je prevare i sve tajno odrade.

Kada se Ražnatovićeva opustila, svima je po ko zna koji put stavila do znanja da je ponosna majka.

- Ceca je samo grlila i ljubila svoju decu i isticala kako se ponosi njima. Kada se popila koja čaša više, slavljenica se latila mikrofona na nagovor njenih najbližih. Žurka je trajala do jutarnjih sati, a gosti su, kao i uvek, od Ražnatovića izlazili zadovoljni.

 
Foto: printscreen/instagram/cecaraznatovic

Ceca od fanova dobila zlatni pehar

Juče je tokom popodneva na Cecinu adresu stigao i neobičan poklon u vidu pehara jer su pevačicu fanovi obradovali na dan rođendana. Oni su, pored zlatnog pehara na kom je pisalo 48, poslali i nekoliko fotografija na kojima je Ceca s malim unukom Željkom.

- Srećan rođendan, najdraža naša, volimo te najviše na svetu - pisalo je na kutiji, a pevačica je poklon fotografisala i postavila na Instagram profil.

 

Foto: youtube.com

Punoletstvo slavila u kafiću na Dorćolu

Svetlana Ceca Ražnatović napunila je juče 48 godina, a 18. rođendan proslavila je 1991. u jednom dorćolskom restoranu gala žurkom, koju je za nju tada u svom lokalu upriličio njen tadašnji menadžer, muž bivše učesnice "Zadruge" Suzane Perović, Vlada Perović. Već tada popularna pevačica okupila je velika pevačka imena poput pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Zorice Brunclik, Vere Matović, Biljane Jevtić, Branke Sovrlić i mnogih drugih, u čijem društvu je sekla rođendansku tortu na četiri sprata. Sećanje na 18. rođendan Ceca je upakovala i u pesmu "Hej, vršnjaci", u kojoj se, kao propratni video, smenjuju slike sa njene žurke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading