TVRDE DA JE OPERISAO BRADU: Pojavila se fotka Saše Kovačevića iz prošlosti, neverovatno je koliko se PROMENIO!

Autor:

Zabava

14.06.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kovačević veoma vodi računa o svom izgledu, a osim redovnih treninga, mnogi misle da je radio i neke estetske intervencije na licu.

Foto: instagram.com/sashakovacevic
Saša Kovačević se u potpunosti promenio...

Iako je od samog početka na javnoj sceni bio veliki zavodnik i miljenik lepšeg pola kada se 2006. godine pojavio s pesmom "Jedina si vredela od svih".  Usledila je pesma ” Ruka za spas”, nakon koje su hitovi sami krenuli da se ređaju. Danas je Saša, definitivno, prepoznatljiv po svom stilu i velikom broju hitova koji su obeležili mnoge ljubavi.

Na društvenim mrežama osvanula je slika Saše pre početka karijere i danas. Komentari su razni: neki kažu da se skroz promenio, dok drugi tvrde da je još uvek prepoznatljiv po svom šarmu i da su samo godine učinile svoje.

A glasine o tome da je operisao kosti vilice, sada su još glasnije pa su svi procenjivali na osnovu ovih fotografija da li je to zaista uradio:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading