KARLEUŠA JE LICEMERNA I SMEŠNA: Isplivao DOKAZ da sukob Tošićeve SUPRUGE i OVE PEVAČICE I DALJE TRAJE!

Autor:

Zabava

14.06.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno se ignorisale na promociji.

Foto: printscreen
Jelena Karleuša zaratila i sa Radom Manojlović

Duži vremenski period spekuliše se da su koleginice Jelena Karleuša i Rada Manojlović u svađi, a to su i potvrdile na nedavnoj promociji albuma supruge bivšeg direktora "Granda", Suzane Jovanović.

Za to vreme, Rada i Jelena su se potpuno ignorisale, a Karleuša je samo par mlađih koleginica i pozdravila.

Inače, ljutnja i sukob između pevačica počeo je otkako se Manojlovićeva oglasila povodom kreacije koju je nosila pre Karleuše. 

 

 

Ne, Jelena nema razloga da se ljuti, pre svega jer je ničim nisam uvredila, to nije moj stil, a drugo, moji razlozi za oglašavanje su potpuno drugačije prirode i uopšte se ne odnose na nju. Sada ću vam iskreno reći o čemu se tu radi i zbog čega sam morala da odreagujem – rekla je pevačica i nastavila:

 

 

Kada sam ja pre tri godine nosila taj kostim, koji sam osmislila sa mojom dizajnerkom Sonjom koja mi godinama pomaže da budem drugačija, skoro da ne postoji osoba u medijima koja me nije prikazala u negativnom kontekstu. Na mene su osuli drvlje i kamenje, podsmevajući se mojoj kreaciji. Sa druge strane, kada tako nešto slično obuče Kim ili neko drugi, ko je tim nazovi modnim stručnjacima prihvatljiviji od mene, odjednom hvalospevi sa svih strana. Poenta nije kopiranje, isto bih odreagovala i da sam posle nje obukla, to je potpuno nevažno. Poenta je licemerje. Licemerje na estradi za koje svi znaju, a toga ima i u medijima. Iskreno, meni je sve to smešno! Razni stilisti i kritičari mene negativno komentarišu zato što je to Rada iz Četereža, a drugu osobu, iako se skoro identično obukla, hvale samo zato što je svetska zvezda. To je toliko evidentno i zato sam rešila da više ne tolerišem toliku količinu licemerja, to je bio jedini razlog mog oglašavanja, isključivo duhovna satisfakcija i moja pobeda nad svima koji su me tada pljuvali. Na tome sam naravno, zahvalna svojim fanovima koji su napravili pravi haos na društvenim mrežama i na taj način se izborili za moje pravo glasa. Sada se interno šalimo da je pravda spora, ali dostižna. A naravno da mi laska i imponuje poređenje sa tako lepom i planetarno poznatom ženom kao što je Kim Kardašijan – rekla je Rada za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading